Caleta de Fuste

Caleta de Fuste

Long Stay i solen

På Fuerteventura skinner solen over strendene og vår fine golfbane. Leilighetene ligger rett ved havet og med gåavstand til den koselige byen Caleta de Fuste.

Det har lenge vært stor etterspørsel etter Kanariøyene som Long Stay-destinasjon og vi har de siste årene kunne tilby dette unike produktet. Det er mye som skal til for at en destinasjon skal være egnet som Long Stay-reisemål og vi kan garantere at Fuerteventura har det som behøves for at en måneds opphold skal bli bra. Som Long Stay-reisende finner man alt man behøver i de butikker som finnes i Caleta de Fuste, bare en kort spasertur fra leilighetene. Klima på Fuerteventura er alltid behagelig, året rundt. Vinterklimaet har en perfekt varme for skjønne golfrunder i solen.

 

Fakta

Golfvert Ja
Baner i nærområdet 4 stk.
Avstand flyplass Fuerteventura Airport 8 km
Avstand golfbaner 1 km (transport etter tidtabell)
Nærmeste by Caleta de Fuste 2 km
Arrangementer Konkurranser, utflukter m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 30 284,-

28 netter i leilighet
16 greenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon21.1℃

Fuerteventura Golf

Ved ankomsten til Fuerteventura Golf møtes dere av det praktfulle hotellet som er bygget i klassisk haciendastil. I det vakre hotellbygget ligger også klubbhuset og restauranten. Selv om Fuerteventura Golf ligger mer eller mindre nabo med Salinas Golf så er det helt ulik karakter på banene.  Fuerteventura Golf er en klassisk golfbane der fairways rammes inn av palmer og banen har relativt små greener. Det gjelder å holde tungen rett i munnen allerede fra første hullet, et kort par 4 med en bekk som krysser fairway og en vel innbunkret green. Spill klokt fra tee for å unnvike bekken og fairwaybunkerne! Strategisk spill gjelder faktisk over hele banen. Det finnes doglegs der man kan sjanse og vinne en hel del men det kan bli dyrekjøpte metere om man går out of bounds.  Fuerteventura er en flat bane som er lett å gå bortsett i fra den tøffe bakken opp til hull nummer 17. Selv om vi bedømmer både Fuerteventura og Salinas som feriegolfanlegg, så er de ikke noen dårlige baner. Fuerteventura Golf var vert for Europatouren 2004 og da havnet Golf Plaisirs salgssjef Mattias Damberg på samme plass som Henrik Stenson, men dog langt fra toppen med seks over par.

 

 

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6121 5844 5344 4845
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress
Banearkitekt Juan Catarineu
Transport Transport til og fra golfbanen går på faste tider i henhold til kjøreplan som blir informert om på plass. Ønsker man å kjøre andre tider for å utnytte heldagsgreenfee skjer denne transporten på egen bekostning.

Salinas de Antigua Golf

Golf Club Salinas de Antigua ligger vakkert i en svak helling ned mot havet, bare noen minutters transfer fra vårt hotell Elba Sara. Banedesigneren er den gamle Ryder Cup-spilleren Manuel Pinero, som har skapt en moderne feriebane med kuperte fairways, opphøyde greener og flere minneverdige hull. Det er ikke mindre enn fire dammer på banen som kan forårsake en hel del problemer ved innspill til seks av banens greener. Det finnes flere store ”waste areas” og en hel del palmer som sammen med de opphøyde og raske greenene bidrar til den moderne ørkenbane-følelsen.

Banen er åpen og vinden er som på alle øyer en viktig faktor å ta hensyn til og kanskje til og med en årsak til at banen ikke er spesielt lang. Selv om banen er åpen så er flere av hullene rammet inn av kuler ved siden av fairway, noe som gir en følelse av at man spiller adskilte hull. Det finnes bunkere som på de fleste golfbaner, men Salinas har i tillegg en ekte bunker fra andre verdenskrig på et av hullene. Banen har Bermudagress som blir gulbrunt under store deler av vintermånedene, dette påvirker ikke ballens leie, men litt av det visuelle inntrykket. Salinas er en utmerket feriebane som er både vanskelig og lett på samme gang. Den er absolutt ikke noe umulig monster, men i stedet en bane der man synes at scoren burde bli bra selv om det kanskje ikke holder helt inn til klubbhuset. Banen er morsom og omvekslende å spille. Klubbhuset har en moderne stil med fin utsikt over banen hele veien ned til havet.

 

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 70, 5395 5095 4292
HCP-grense 54
Drivingrange Ja
Banearkitekt Manuel Piñero
Transport Transport til og fra golfbanen går på faste tider i henhold til kjøreplan som blir informert om på plass. Ønsker man å kjøre andre tider for å utnytte heldagsgreenfee skjer denne transporten på egen bekostning.
Informasjon På Salinas de Antigua anvendens en grovkorna lavasand utenfor semiruffen. Denne sanden kan skape slitasje på dine golfkøller. Om du er veldig redd for dine køller – ta gjerne med en gammel kølle til disse slagene.

Elba Castillo Antigua

Caleta de Fuste er en tradisjonell turistby med godt utvalg av restauranter, butikker, barer og andre rekreasjonsmuligheter. Vårt leilighetshotell Elba Castillo Antigua ligger sentralt med alt innen kort gangavstand, men samtidig vekk fra byen stim og støy. Her tilbys koselige og romlige leiligheter med relativt enkel kjøkkenutrustning med kokeplater og mikrobølgeovn. Alle leilighetene har balkong med utsikt over havet, bassenget eller byen. Et bassengområde som ligger inne i gården til leilighetskomplekset sikrer ly og stille stunder i solen også på dager hvor det er mye vind.

Fakta

Standard starstarstar
Beliggenhet Caleta de Fuste, 500m fra sentrum, 600m fra havet.
Leiligheter/rom 354. Kjøkkenkrok, mikrobølgeovn, satellitt-TV, bad og balkong/terrasse.
Fasiliteter Utendørsbasseng (ikke oppvarmet), restaurant, bar, m.m.
Wifi Trådløs internett uten ekstra kostnad.

Fuerteventura Golf Club

Elba Castillo Antigua

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.