Maspalomas
Velg mellom to forskjellige greenfee-pakker!

Maspalomas

herlig atmosfære på Gran Canaria!

Maspalomas har en deilig og avslappet atmosfære og er mer kjent fer de bølgende sanddynene enn et pulserende uteliv.

Vårt bosted Kumara Hotel ligger perfekt til mellom den milelange stranden og Maspalomas Golf, som er en voksen golfbane med mer 50 år på baken. En golfbane som ligger kun ett steinkast fra et naturreservat med sanddyner blir riktignok litt skotsk i stilen men dette er ikke en linksbane av den grunn. Maspalomas er en rolig og avslappet ferieoase med lav hotellbebyggelse, brede gågater og vaiende palmer, veldig ulik den hektiske nabobyen Playa del Inglés. Selvsagt er det både restauranter og gode shoppingmuligheter i Maspalomas. Ønsker du mer liv og røre er det ikke mer enn noen minutter inn til Playa del Inglés eller Meloneras med sin bulevard med elegante butikker, restauranter og barer. Her i Maspalomas kan man etter golfen virkelig nyte å gå i den varme sanden blant de gyllenbrune sanddynene for så å avslutte kvelden på en av de mange hyggelige restaurantene. Det er ikke så rart at Gran Canaria er ett av de absolutt mest populære vinterreisemålene.

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNei
Baner i nærområdet5
Avstand golfbanePå golfbanen, 1,5 km til klubbhuset
Avstand flyplass33 km
Nærmeste byMaspalomas, 2 km
ArrangementKonkurranser, utflukter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 16 495,-

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 6 middager
5 heldagsgreenfee på Maspalomas alt. Play Around
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Greenfeepakken Play Around
Når du reiser til Meloneras er det også muligheter for spill på andre baner. Du spiller 2 ganger på Meloneras, 2 ganger på Maspalomas og en gang på Anfi Tauro. På Anfi Tauro er golfbil inkludert, og selvfølgelig transport t/r til begge banene inkludert.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon22.7℃

Maspalomas Golf

Maspalomas Golf var stedet der golfscenene i Lasse Åbergs Sällskapsresan i sin tid ble spilt inn. De fleste slipper nok samme frustrasjon som hovedrolleinnhaveren i filmen, banen er nemlig flat og anses være lettspilt av de fleste, takket være sine brede fairways. Banen åpnet i 1968 og er tegnet av den velrennomerte skotske golfbanearkitekten Mackenzie Ross, som blant annet har designet storheter som Turnberry.

Maspalomas er for det meste en klassisk spansk parkbane i god stand med sine palmer og varme vinder. Dog finner man en hel del skotske innslag siden hull 3 til hull 6 går i langs sanddynene i Maspalomas’ naturreservat. Her er det relativt lett å holde ballen i spill og banen er bare svakt kupert så det trengs ikke golfbil for å orke 18 hull. Treffer man ikke fairwayen og slår over palmeklyngene, som kanter hullene her, så reddes man ofte av at man kan ligge brukbart til på en nærliggende fairway.

Det er egentlig bare to vannhinder som er i spill. Hull 16 er et fint par 3-hull der det er mye vann mellom tee og green. Banen er hele 5953 meter lang fra gul tee, men man skal huske på at den er en par 73 bane og kun har tre par 3-hull. Dette er den golfbanen som er mest populær blant alle de som har feriehus på Gran Canaria. Foruten at det er en meget hyggelig golfbane så bidrar nok restauranten til banens popularitet. Maten er utmerket og fra restaurantens uteservering har man en fin utsikt både over de som skal slå ut på første hull og de som setter sine avsluttende putter på hull 18.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Flat parkbane
Banefakta Par 73, 6389 5953 5265
Fasiliteter Drivingrange, puttinggreen, chipping, traller/buggies, kølleleie, shop, restaurant.
Banedesign Mackenzie Ross (1968)

Anfi Tauro Golf

Du visste vel at…

Spill på Anfi Tauro Golf er inkludert når du bestiller vår greenfeepakke “Play Around”. Gjester som har bestilt ordinær greenfeepakke vil på plass bli tilbudt å kjøpe utflukt med spill på en annen bane.

 
Har man aldri tidligere spilt en så kalt ørkenbane blir Anfi Tauro en både spennende og morsom opplevelse. Anfi Tauro Golf ligger på Gran Canarias solrike sørvestkyst, vest for velkjente Playa del Inglés. Her blir man møtt av vakkert utformede fairways som kantes av wasteland som består av lavasand og mengder av kaktuser. Arkitektene Robert von Hagge, Smelek & Baril står for designet og man merker at banen er tegnet med vass penn.

Det føles som om Anfi Tauro er en helt ny golfbane da den er såpass spektakulær. Det moderne designet lurer ofte spilleren litt men banen åpnet sine porter allerede i 2006. Golfbanen ligger ikke langt fra havet og man har også det blå Atlanterhavet i bakgrunnen på noen av hullene. Det oppleves dog som at man spiller i et vakkert dalsøkk i fjellene. Nesten hver eneste tee byr på imponerende vyer der hullene snor seg frem mellom loddrette klippevegger og stup. Åtteren er for eksempel et kort par 4-hull med en green som bokstavelig talt er meislet inn i fjellet, som et amfiteater. Det sies at hullet er det  dyreste som noen gang er blitt bygd i Spania. Det mest fotograferte hullet er nok hull 6 som er et fint par 3 hull der man kan se havet i bakgrunnen. En annen favoritt er hull 13 som er ganske kort med en green som nesten henger på klippekanten og det er utrolig vakkert og utfordrende. Dette er bare tre eksempler av de atten spektakulære hullene på denne mildt sagt unike golfbanen.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Kupert ørkenbane (golfbil anbefales)
Banefakta Par 72,  6275 5843 5459 4640
Fasiliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang.
Banedesign von Hagge, Smelek & Baril (2006)

Meloneras Golf

Du visste vel at…

Spill på Meloneras Golf er inkludert når du bestiller vår greenfeepakke “Play Around”. Gjester som har bestilt ordinær greenfeepakke vil på plass bli tilbudt å kjøpe utflukt med spill på en annen bane.

 

Meloneras Golf Club er formodentlig den dyreste golfbanen som er bygd på Gran Canaria, og det kommer verken av at klubbhuset er enormt (det er ganske lite og uanselig) eller av at man har måttet sprenge bort store fjell. Det er på grunn av marken – beliggenheten.

Golfbanen går langs havet der man på Gran Canaria ellers bare bygger hotell og luksusvillaer. Banen er herlig komponert, og vokser på deg jo mer man spiller. Åpningen er litt forsiktig, og man lærer seg etter hvert å kjenne karakteren og hastigheten på greenene. Det føles herlig å kunne bruke alle klubbene i bagen, og på de første 9 hullene kan man spre ballene ganske friskt uten å straffes altfor hardt. Selv om de første 9 hullene er veldig gode, så har man sett hva som venter fra klubbhuset – og det er de 9 siste hullene som ofte blir avgjørende for poengsummen. De siste ni hullenes signaturhull er hull 12 som er et tøft par 3-hull. Her får man den magiske følelsen av at nesten slå rett ut mot havet. Ikke alle de 9 siste hullene går ved havet, men havet er så dominerende at man allikevel får følelsen av det.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Park-/seasidebana
Banefakta Par 71, 5902 5394 4926 4400
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress og matte.
Banearkitekt Ron Kirby

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Hotel heter egentlig Kumara Serenoa By Lopesan Hotels og er en del av Lopesan-gruppen akkurat som Baobab og Villa del Conde ved Meloneras Golf. Det er dog en vesentlig forskjell og det at dette hotellet er betydelig mindre og har bare 175 rom. Hotellet byr på en fin, 4-stjerners standard og slik det fremstår i dag ble det åpnet i 2020.

Hotellet ligger i sjarmerende Maspalomas, med en perfekt beliggenhet mellom de berømte sanddynene og Maspalomas golfbane. Bufférestauranten er som den eneste restauranten på hotellet den naturlige møteplassen og er moderne innredet i lyse farger med en stor tilhørende utendørs terrasse. Her serveres internasjonale retter som mikses med flere lokale spesialiteter, bufféen oppleves alltid interessant og tilfredsstiller de fleste smaksløker. Selv om det ikke er så langt til havet har hotellet flere bassengområder. Ett av bassengene er kun for voksne, noe som kan være deilig om man vil ha det litt rolig rundt seg. Kumara Hotel er et relativt lite hotell og har ikke så mange fasiliteter. I tillegg til basseng og bufférestaurant er det et treningsrom for den som vil holde formen i ferien. Dessuten har hotellet to barer og resepsjonen er åpen døgnet rundt.

På Kumara Hotel er det to romkategorier som du kan bestille som Golf Plaisir gjest, Junior Suite og Suite. Størrelsesmessig så er de begge rett under 30 kvm og den store forskjellen er at Junior Suiten består av et kombinert sove- og oppholdsrom mens Suiten har et separat soverom. Begge romtypene har dusj og en møblert terrasse. En stor fordel er at hotellet for det meste er på et plan, hvilket gjør at man slipper ta heis og det oppleves mindre og mer intimt

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhetPå Maspalomas golfbane, ca. 1,5 km fra klubbhuset.
Rom175 rom. Alle rom med AC, safe, minibar, hårføner.
RomkategorierJunior Suite og Suite
FasiliteterUtendørsbasseng, treningsrom, restauranter, barer, poolbar mm.
WifiPå hotellet finns det trådløs oppkobling på internett uten ekstra kostnad.

Velg riktig greenfeepakke

 

Vi har to ulike greenfeepakker å velge mellom på Maspalomas, Kumara Hotel. Vi vet at det er ulike kategorier av golfere og ved å tilby to forskjellige greenfeepakker kan vi øke fleksibiliteten. Velg den greenfeepakken som passer best for nettopp din golfferie.

Standardpakken – 5 heldags greenfee på Maspalomas

Kumara Hotel ligger perfekt til mellom den milelange stranden og Maspalomas Golf, som er en godt voksen golfbane med over 50 år på baken og med en restaurant som bidrar til dens popularitet. Det er mange om liker å spille en golfbane et flertall ganger for å bli bedre kjent med den. Mange baner blir både bedre og mer interessante når man har lært seg hvor man skal ligge i fairwayen og på greenen, samt hvilke hindringer man absolutt skal unngå. Så er det også litt komfortabelt å dra til en og samme bane hele uken, og om man mot formodning vil ha litt omveksling kan man alltids spille en utfluktsbane på den spillefri dagen.

Play Around – 2 x Meloneras, 2 x Maspalomas, 1 x Anfi Tauro

Som navnet Play Around indikerer så er dette en greenfeepakke for deg som liker å spille ulike golfbaner i golfferien. Det er både gøy og byr på varierte golfopplevelser å spille tre så totalt ulike typer av golfbaner på en og samme uke. Maspalomas spiller man to ganger og er også den golfbanen som ligger nærmest hotellene. Maspalomas Golf er en klassisk spansk parkbane og har over 50 år på baken. Meloneras Golf med den fantastiske utsikten over Atlanterhavet spilles to ganger. Anfi Tauro er det man pleier kategorisere som en ørkenbane og er virkelig en unik opplevelse der den ligger vakkert til i den karrige naturen. På Anfi Tauro er del i golfbil inkludert. En fantastisk golfpakke for den som liker å spille flere golfbaner.

Transporter

Maspalomas – Kumara Hotel til og fra Meloneras Golf og Maspalomas Golf

Kumara ligger egentlig veldig nært Maspalomas Golf og det er litt drøyt en km å gå, men shuttlebussen passerer hotellet så det transfer er inkludert. Transporten til Meloneras Golf er ca. 3-4 km eller 5-10 minutter med hotellets shuttlebuss.Bussen kjører mellom hotellene og videre til Meloneras Golf og så til Maspalomas. Transporten er gratis med begrensede plasser og går etter en fast tidtabell og generelt kan man si at bussen går en gang i timen. Er bussen full eller man spiller så lenge at man mister siste bussen tilbake til hotellet må man selv bestille en taxi

Maspalomas – Kumara Hotel til og fra Anfi Tauro

Kumara Hotel ligger i Maspalomas og det er ca. 20 km eller 20 minutter med hotellets shuttlebuss til Anfi Tauro. Bussen kjører mellom hotellene og videre til Anfi Tauro. Transporten er gratis med begrensede plasser og går hvert 75 minutt.

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.