Meloneras, Baobab

Meloneras, Baobab

Vår perle på Gran Canaria

Glem ”Selskapsreisen” når du tenker på Gran Canaria. I dag er det luksushoteller og flotte golfbaner som gjelder. Men klimaet er selvsagt like bra nå som da.

I dag reiser mange utenlands på ferie og de fleste av oss har en eller annen gang besøkt Kanariøyene. På listen over de mest populære reisemålene ligger Gran Canaria oftest i toppen. Et reisemål har ikke så høy rangering år etter år om ikke flesteparten velger å reise tilbake. Hvis man reiser tilbake er det helt enkelt bra. Gran Canaria har alt; strendene, luksushotellene, klimaet, naturen, barene, restaurantene og til og med golfen. Bandama er en av de aller eldste, og Maspalomas fylte 40 år i fjor, så golf har eksistert lenge på øya, men det er nye tilskudd som Salobre, Anfitauro og Meloneras som lokker golferne til å komme tilbake til denne herlige øya. For å komme tilbake, det kommer man absolutt til å gjøre!

Fakta

Golfvert Ja
Baner i nærområdet 7
Avstand Hotell – Golf 5 km, transport inngår
Avstand flyplass 40 km
Nærmeste by Playa del Inglés, 3 km
Arrangementer Konkurranser, middagsarrangement, utflukt til annen golfbane mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 24 495,-

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 6 middager
5 heldagsgreenfee på Meloneras alt. Play Around
fly
flyskatt
transport av golfbag
transfer hotell til golfbanen til faste tider
flygplasstransfer
service av vår golfvert

Greenfeepakken Play Around
Når du reiser til Meloneras er det også muligheter for spill på andre baner. Du spiller 3 ganger på Meloneras, en gang på Maspalomas og en gang på Anfi Tauro. På Anfi Tauro er golfbil inkludert, og selvfølgelig transport t/r til begge banene inkludert.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon29℃

Meloneras Golf

Meloneras Golf Club er formodentlig den dyreste golfbanen som er bygd på Gran Canaria, og det kommer verken av at klubbhuset er enormt (det er ganske lite og uanselig) eller av at man har måttet sprenge bort store fjell. Det er på grunn av marken – beliggenheten.

Golfbanen går langs havet der man på Gran Canaria ellers bare bygger hotell og luksusvillaer. Banen er herlig komponert, og vokser på deg jo mer man spiller. Åpningen er litt forsiktig, og man lærer seg etter hvert å kjenne karakteren og hastigheten på greenene. Det føles herlig å kunne bruke alle klubbene i bagen, og på de første 9 hullene kan man spre ballene ganske friskt uten å straffes altfor hardt. Selv om de første 9 hullene er veldig gode, så har man sett hva som venter fra klubbhuset – og det er de 9 siste hullene som ofte blir avgjørende for poengsummen. De siste ni hullenes signaturhull er hull 12 som er et tøft par 3-hull. Her får man den magiske følelsen av at nesten slå rett ut mot havet. Ikke alle de 9 siste hullene går ved havet, men havet er så dominerende at man allikevel får følelsen av det.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Park-/Seasidebane
Banefakta Par 71, 5902 5394 4926 4400
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress og matte.
Banearkitekt Ron Kirby
Transport Transport til og fra golfbanen går på faste tider i henhold til kjøreplan som blir informert om på plass. Ønsker man å kjøre andre tider for å utnytte heldagsgreenfee skjer denne transporten på egen bekostning.

Anfi Tauro Golf

Har du aldri spilt en såkalt ørkenbane før, vil Anfi Tauro være en både spennende og morsom golfopplevelse. Anfi Tauro Golf ligger på Gran Canarias solfylte sørvestkyst, vest for velkjente Playa del Inglés. Her møtes du av vakkert utformede fairways som er omkranset av vill natur bestående av lavasand og kaktus. Det er arkitektene Robert von Hagge, Smelek & Baril som står for utformingen og det merkes at banen er tegnet med godt spisset blyanter.

Det føles som om Anfi Tauro er en helt ny golfbane siden den er så spektakulær. Det moderne designet kan lure spilleren litt, da banen åpnet dørene tilbake i 2006. Golfbanen ligger slett ikke langt fra havet og du har til og med det blå Atlanterhavet i bakgrunn på noen av hullene. Følelsen er imidlertid at du spiller i en vakker dal i fjellet. Nesten hver tee byr på spennende utsikt mens hullene snirkler seg mellom bratte fjellvegger og klipper. Det åttende hullet, for eksempel, er et kort par 4-hull med en green bokstavelig talt hugget ut av fjellet som et amfiteater. Hullet skal ha vært det dyreste å bygge noensinne i Spania. Det mest fotograferte hullet er nok hull 6, som er et fint par 3-hull hvor man kan se havet i bakgrunn. En annen favoritt er hull 13 som er ganske kort med en green som nesten henger på kanten av stupet og det er både vakkert og utfordrende. Dette er bare tre av atten eksempler på spektakulære hull på denne unike golfbanen for å si det mildt.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Kupert ørkenbane (golfbil anbefales)
Banefakta Par 72,  6275 5843 5459 4640
Fasiliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang.
Banedesign von Hagge, Smelek & Baril (2006)
Informasjon Spill på Anfi Tauro Golf er inkludert når du bestiller vår greenfeepakke “Play Around”.

Maspalomas Golf

Maspalomas Golf er stedet hvor golfscenene i Lasse Åbergs «Selskapsreisen» ble filmet. De fleste vil nok unngå den samme frustrasjonen, da banen er flat og anses som lettspilt av de fleste takket være dens brede fairways. Banen åpnet i 1968 og er tegnet av den anerkjente skotske golfbanearkitekten Mackenzie Ross som blant annet har designet storheter som Turnberry.

Maspalomas er stort sett en klassisk spansk parkbane i god stand med sine mange palmer og milde bris. Det er imidlertid mulig å finne mange skotske elementer da hull 3 til 6 går langs sanddynene i Maspalomas naturreservat. Her er det relativt enkelt å holde ballen i spill og banen er lett kupert, så du trenger ingen golfbil for å enkelt komme deg gjennom 18 hull. Hvis du bommer fairwayen og treffer palmegardinene som ofte ligger langs hvert hull, reddes du ofte ved å kunne ha en grei posisjon fra en nærliggende fairway.

Det er egentlig bare to vannhinder i spill på banen. Hull 16 er et fint par 3 hull hvor det er mye vann mellom tee og green. Banen måler hele 5953 meter fra gul tee, men da må du huske på at det er par 73 og kun tre par 3 hull. Dette er golfbanen som er mest populær blant alle de som ferierer på Gran Canaria. Foruten at det er en veldig fin golfbane, er nok restauranten en medvirkende årsak til banens popularitet. Maten er utmerket og fra restaurantens uteservering har du fin utsikt til både de som skal slå ut på hull 1 og de som slår sine siste putter på hull 18.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Flat parkbane
Banefakta Par 73, 6389 5953 5265
Fasiliteter Drivingrange, puttinggreen, chipping, traller/buggies, kølleleie, shop, restaurant.
Banedesign Mackenzie Ross (1968)

Lopesan Baobab Resort

Lopesan Baobab Resort er det siste tilskuddet av luksushotell i den litt større klassen på det sørlige Gran Canaria, og antageligvis kommer det til å være slik i noen år framover, ettersom lavkonjunkturen har satt en stopper for nye hotellprosjekt. Store og dyre hotell pleier ofte å bety ganske feig og stram innredning, men det gjelder ikke Baobab, som er vågal og afrikansk stil. Hotellrommene er også innredet i afrikansk stil og som mange andre moderne hoteller er store deler av de 41 kvm store rommene lagt til badet. Det er totalt 9 bassenger hvorav 7 er voksenbasseng og flesteparten er oppvarmet, så det er behagelig å bade. Hotellet er populært blant barnefamilier. Hotellet har to bufférestauranter og to à la carte-restauranter hvor en er middelhavsinspirert og en afrikansk restaurant.Hvis du ønsker å utforske flere restaurantalternativer, er det en overflod av restauranter, barer og til og med shopping i Meloneras innen gangavstand fra hotellet.

 

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhet I Costa Meloneras
Avstand Centrum 200 m, stranden 700 m.
Rom 676 stk. Alle rom har AC, safe, minibar, hårføner mm.
Fasiliteter Flere restauranter og barer, svømmebasseng (oppvarmet) mm.
Wifi Trådløs internettilkobling uten ekstra kostnad.

Velg riktig greenfeepakke

Vi har to greenfeepakker å velge mellom på Baobab og Villa del Conde. Vi vet at det er ulike kategorier av golfere og ved å tilby to forskjellige greenfeepakker kan vi øke fleksibiliteten. Velg den greenfeepakken som passer best for nettopp din golfferie.

Standardpakken – 5 heldags greenfee på Meloneras

Meloneras Golf er den golfbanen som ligger nærmest hotellene og blir din hjemmebane på Gran Canaria. Dette er en variert golfbane som man ikke blir lei i første omgang og er definitivt nok for å spille hele uken. Det er mange som liker å spille en golfbane gjentatte ganger for å lære seg den å kjenne litt bedre. Mange baner blir både bedre og mer interessante når man har lært seg hvor i fairwayen man skal ligge og hvordan greenen er, samt hvilke hinder man absolutt skal unngå. Så er det også greit å dra til en og samme bane hele uken, og om man mot formodning vil ha litt forandring kan man alltids spille en utfluktsbane den dagen det er spillefri.

Play Around – 3 x Meloneras, 1 x Maspalomas, 1 x Anfi Tauro

Som navnet Play Around indikerer så er dette en greenfeepakke for deg som liker å spille ulike golfbaner i golfferien. Det er både gøy og byr på varierte golfopplevelser å spille tre så totalt ulike typer av golfbaner på en og samme uke. Meloneras Golf med sin fantastiske utsikt over Atlanterhavet spilles tre ganger. En runde golf spilles på Maspalomas Golf, som er en klassisk spansk parkbane og har mer enn 50 år bak seg, samt en runde på Anfi Tauro, som vanligvis er kategorisert som en ørkenbane og virkelig er en unik. opplevelse vakkert anlagt i den barske naturen. Når vi besøker Anfi Tauro er golfbildelen inkludert. Dette er en fantastisk golfpakke for de som liker å spille flere golfbaner.

Transporter

Baobab/Villa del Conde til Meloneras Golf og Maspalomas

Baobab og Villa del Conde ligger inne i Costa Meloneras og det er ca. 3-4 km eller 5-10 minutter med hotellets shuttlebuss til de to golfbanene. Bussen kjører mellom hotellene, videre til Meloneras Golf og så til Maspalomas. Transporten er gratis, forutsatt at det er plass og kjører etter en fast tidtabell, generelt kan man si at bussen går en gang i timen. Om bussen er full eller man har spilt så lenge at bussen har sluttet å gå for dagen så får man selv bestille en taxi.

Baobab/Villa del Conde til Anfi Tauro

Baobab og Villa del Conde ligger inne i Costa Meloneras og det er ca. 17 km eller 20 minutter med hotellets shuttlebuss til Anfi Tauro. Bussen kjører mellom hotellene og så til Anfi Tauro. Transporten er gratis, forutsatt at det er plass og går hvert 75. minutt.

Meloneras Golf

Lopesan Baobab Resort

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.