Puerto del Carmen

Puerto del Carmen

Herlig golf i solen

Vakre Lanzarote er mest kjent for sin fantastiske kystlinje, lange sandstrenger og lava. Men Golf Plaisirs Lanzarote tilbyr også en riktig bra og spennende golfbane og et koselig og stilrent all inclusive-hotell.

Lanzarote er en meget vakker øy. I manges øyne er den koseligere enn Fuerteventura, Gran Canaria og Tenerife. Kanskje kommer det av at Lanzarote er en liten øy? Det kan også komme av øyas mest berømte personlighet, kunstneren César Manrique – Han kjempet fremgangsrikt for et sterkt naturvern, for å bevare øyas tradisjonelle byggestil med hvitkalkede hus med grønne tredetaljer og for at hotellene ikke skulle få dominere kystlinjen som på så mange andre turiststeder. Han er kjent for sine store vindmøller og en rekke spennende kunstinstallasjoner på øya, hvor kunst og natur spiller sammen. Besøk for eksempel kunstmuseet Fundación César Manrique i Tahíche, kaktushagen utenfor Guatiza eller vulkangrill-restauranten i Timanfaya.

 

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNei
Baner i nærområdet2 stk.
Avstand flyplassLanzarote Airport, 6 km
Avstand golfbaneLanzarote Golf, 7 km
Nærmeste byPuerto del Carmen, 3 km
ArrangementerKonkurranser, utflukter m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom
All Inclusive på hotellet
4 heldagsgreenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon20.9℃

Lanzarote Golf

Lanzarote Golf Resort ligger ikke rett ved det blå Atlanterhavet, men havet syntes fra mer eller mindre alle 18 hullene. Utsikten fra golfbanen er mektig og karakteristisk for Lanzarote som helhet – det er havet, vulkaner, lavasand og de lave hvitkalkede husene langs kysten. Banen har utmerket design og slingrer seg fram i den åpne og vakre naturen. Det eksiterer ikke direkte noen store trær på banen men en hel del interessante kaktuser i utkanten av ruffen og mindre tre og busker. Det finnes en del mindre nivåforskjeller, men banen er ganske lett å gå, med korte avstander mellom hullene.

Her finnes flere interessante hull der man kan sjanse litt fra utslaget for å få et enklere innspill. Hull to er et bra eksempel der hullet svinger svakt venstre og med en tight venstre linje kan ballen rulle frem til behagelige 80 meter fra flagget. Men ikke gå glipp av den vakre utsikten over havet i bakgrunnen. På Lanzarote Golf finnes det bare ett vannhinder i spill og det er på hull 17. Hvis man lykkes å unnvike dette hinderet så er sjansen for at du kommer deg gjennom 18 hull med få «lost balls» stor. Lanzarote Golf er ingen mesterskapsbane, men har absolutt utfordringer for alle typer golfspillere.

Terrassen på klubbhuset er et naturlig samlingspunkt etter en herlig golfrunde. Restauranten har en bra blanding av genuin spansk mat, men også tradisjonell hamburgere og club sandwich. Transporten mellom hotellet og golfbanen tar ca. 10 minutter.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Park-/Seasidebane
Banefakta Par 72, 6133 5796 5363 4807
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra matte
Banearkitekt Ron Kirby
Transport Transport til og fra golfbanen går på faste tider i henhold til rutetider som informeres på plass. Ønsker man transfer på andre tider for å utnytte heldagsgreenfees skjer dette på egen bekostning.
Informasjon På Lanzarote Golf brukes det en grovkornet lavasand i bunkers og utenfor semi-ruffen. Dette kan øke slitasjen på golfkøllene. Er du veldig redd for golfkøllene dine, så ta gjerne med en gammel til disse områdene.

Æquora Lanzarote Suites

All inclusive-hotellet Æquora Lanzarote Suites Suites i utkanten av Puerto del Carmen er det perfekte ferievalget for hele familien. Hotellet har nylig gjennomgått en totalrenovering og holder aller høyeste 4-stjerners standard. Her bor man i stilrene og moderne innredede juniorsuiter med en atmosfære som ønsker velkommen. Suitene har separate soverom og et hverdagsrom med TV i begge rommene. Alle rom har balkong eller terrasse.

Æquora Lanzarote Suites kan skilte med hele 6 ulike basseng, en del oppvarmet til 20 grader. Bufférestaurantene Neptuno og Poseidon serverer internasjonal mat til frokost, lunsj og middag. Don Paco, à la carte-restauranten, serverer spanske spesialiteter ved middagstid (bordreservasjon anbefales). Her finnes også flere ulike barer, blant annet en loungebar. Det finnes Wellness center med massasje. Gratis Wi-Fi i er inkludert. Utenfor hotellet finnes et lokalt sentrum med en del restauranter og mindre butikker og sentrale Puerto del Carmen ligger 3 km unna.

 

All-inkludert Æquora Lanzarote Suites indeholder følgende:

• Frokostbuffé i Neptuno eller Poseidon.
• Lunsjbuffé i Neptuno eller Poseidon.
• Middagsbuffé i Neptuno eller Poseidon.
• Enklere måltider og drikke fra pool- / snackbar Coral.
• Ubegrænset med is, forfriskninger, øl, vin og lokale drinker i barerne Atlantida, Nautilus, Maris og Bubble Bar, kl. 10:00 til 23:00.

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhetUtkanten av Puerto del Carmen
Rom398 stk. Alle rom med AC, safe, minibar, hårføner
FasiliteterUtendørsbasseng, nattklubb, restauranter, barer m.m.
WifiPå hotellet finns det trådløs oppkobling til internett uten ekstra kostnad.

Lanzarote Golf

Allmänt Lanzarote

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.