Buenavista

Buenavista

Pebble Beach-følelse

Buenavista er Golf Plaisirs bortgjemte perle på Tenerife. Det er en unik bane langt bort fra masseturisme, stress og mas på et sted der øya er som vakrest.

Den 3 718 meter høye vulkanen Teide klokker over dette fantastiske reisemålet. Teide er Spanias høyeste fjell og deler Tenerife i to små tydelige deler. Buenavista ligger på den nordlige delen som er frodig, fruktbar og delvis skogkledd. Golfbanen har blitt veldig populær de siste årene og ligger vakkert til på en klippe ned mot det mektige Atlanterhavet. Buenavista Golf er bygd på noe som tidligere var en bananplantasje. Den nordlige kysten består for det meste av klipper og mindre strender med svart lavasand. Disse er avbrutt av sjarmerende landsbyer og fjell som stuper rett ned i havet, som for eksempel Los Gigantes. Dette er en annerledes og mer uutforsket del av Tenerife..

 

Fakta

Golfvert Ja
Avstand golfbane Rett ved banen ca 500 m fra klubbhus
Avstand flyplass Tenerife Sur Airport 130 km
Nærmeste by Puerto de la Cruz ca 30 km
Arrangementer Konkurranser, utflukter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 0,-

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 6 middager
5 heldagsgreenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon19.6℃

Buenavista Golf

Buenavista Golf ligger på et sted hvor ingen, bortsett fra det spanske golfikonet Severiano Ballesteros, ville komme på tanken om å bygge en golfbane. Buenavista er, for å prøve oss på en sammenligning, omtrent som Pebble Beach i California, men uten alle køene og skyhøye greenfees. Severiano Ballesteros har skapt en vidunderlig golfbane i veldig dramatisk natur.

Vi nøler ikke med å kalle banen unik. Det er vanskelig ikke å bli rørt. Noen av greenene ligger så nærme det mektige Atlanterhavet at du blir våt i ansiktet hvis bølgene er høye. Hele banen ligger på en skråning ned mot havet, og i blikkfanget har du det mektige havet og de majestetiske Tenofjellene i bakgrunnen. Buenavista har seks par 5-hull, seks par 4 og seks par 3. Med andre ord vil alle kategorier golfere finne noe som føles bra. Men hold deg på fairway! Flere hull kantes av lavastein og kaktuser, andre hull ligger rett inntil det skummende havet.

 

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Kupert parkbane
Banefakta Par 72, 6019 5747 5311 4932
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress og matte
Banearkitekt Severiano Ballesteros

Melia Hacienda del Conde Hotel

Melia Hacienda del Conde Hotel er et luksuriøst hotell av høyeste kvalitet med utsikt over golfbanen og havet. Buenavista er etter vår mening den beste golfbanen på Tenerife, men antallet greenfeegjester er forholdsvis få. Hotellet er ikke så stort – kun 117 rom. Melia Hacienda del Conde Hotel er et virkelig topphotell, og vi er sikre på at du kommer til å trives. Det er bygd i en tradisjonell spansk stil, og preges av varme og høy kvalitet. Rommene er velutrustede og store (40 km2). Foruten buffé og à la carte-restaurant, så finnes det et oppvarmet basseng og et ”Nammu-spa” på 2 500 m2.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhet Rett ved banen ca 500 m fra klubbhus, transport inngår.
Rom 117 stk. Alle rom har AC, safe, minibar, hårføner mm.
Fasiliteter Utendørsbasseng, restaurant, bar, Spa, mm.
Wifi På hotellet og i klubbhuset finnes det trådløs oppkobling til internett uten ekstra kostnad.
Annet Det er mulig å oppgradere rommet til «Junior Suite Golf View» med utsikt over golfbanen.
Obs! Hotellet er et Adults Only-hotell som tar imot gjester fra 16 år. Melia Haciende del Conde Hotel er ikke et familiehotell og har en aldersgrense på 16 år.

Buenavista Golf Club

The magnificent clubhouse

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.