Golfcruise til Kanariøyene og Madeira

Golfcruise til Kanariøyene og Madeira

Kombinasjonen av cruise og golf er det beste fra to verdener. Sammen med MSC Cruises kan Golf Plaisir tilby dette unike golfcruise til Kanariøyene og Madeira ombord på cruiseskipet MSC Opera.
Om bord på skipet venter en ny og bekymringsløs verden av daglige opplevelser. Hver morgen våkner du i en ny havn og har muligheten til å delta på interessante utflukter eller spille golf på anerkjente baner. I løpet av turen besøker du fire golfbaner på fire øyer i to forskjellige land.

Alt på skipet er enkelt og praktisk. Det inkluderer frokost, lunsj og middag om bord. Restaurantutvalget består av de mest kjente gastronomiske retter i verden, med særlig vekt på italiensk mat.
I løpet av turen besøker du seks ulike havner og spiller golf ved fire anledninger

Golfen

Vi har prioritert på- og avstigning for å få mest mulig ut av golfdagen. Transport til og fra golfbanen er ordnet, og du trenger ikke å bekymre deg for golfkøllene dine, da de vil bli tatt godt vare på under hele reisen.
Etter avgang fra havnen på Tenerife venter en runde golf på den høyt rangerte golfbanen, Meloneras GC, på Gran Canaria som også er vårt første stopp. Neste stopp er Fuerteventura som er kjent for sine kritthvite sandstrender og her spiller vi på Salinas de Antigua Golf. Vi forlater nå Kanariøyene og besøker vakre Madeira og spiller på Santo da Serra GC. Vi har så en deilig dag på havet og ankom Santa Cruz del La Palma som er en av de mindre kjente Kanariøyene. Det er ingen golfbane på La Palma og du har muligheten til å bestille en utflukt via MSC eller utforske øya på egenhånd. Når vi kommer til Lanzarote, er det tid for vår fjerde og siste golfrunde på Costa Teguise Golf. Fire forskjellige golfrunder i to land og herlige dager på MSC Opera, gjør dette til en uforglemmelig golfopplevelse. Golfbanene er nøye utvalgt for å være av høy klasse og nær havnen, slik at du kan nyte golf i fred og ro.

Fakta

Golfvert Ja
Arrangement Golf, utflukter etc.
Avstand flyplass Havnen ligger 63 km fra Tenerife Sør lufthavn. Flyplasstransport er inkludert i prisen.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 24 995,-

7 netter andel i dobbel lugar
all-inclusive på utvalgt hovedrestaurant og bufférestauranten om bord
drikkepakke Easy Plus Pakken
4 greenfee
golfbaneoverføring
fly
flyskatt
golfbag på flyet
flygplatstransfer

Enkelthyttetillegg
Pris ved forespørsel

Vær akkurat nå

weather-icon25℃

Meloneras Golf

Meloneras GC är förmodligen den dyraste golfbana som byggts på Gran Canaria och då beror det varken på att klubbhuset är enormt, för det är ganska litet och oansenligt, eller på att man behövt spränga bort stora berg, utan det är marken – läget.

Golfbanan går längs havet där man annars bara bygger hotell och lyxvillor på Gran Canaria. Banan är skönt komponerad och växer ju mer man spelar. Öppningen är lite försiktig och man lär successivt känna karaktären och hastigheten på greenerna. En av många utmaningar kommer på det femte hålet, ett kort par 3-hål. Det är lätt att bli lurad här och tro att detta är en enkel match, men det gäller att hålla tungan rätt i mun för annars finns risken att du slår i vattnet. Det känns skönt att kunna använda alla klubborna i bagen och på de första 9 hålen kan man sprida bollarna ganska friskt utan att bestraffas alltför hårt. Även om de första 9 hålen är väldigt bra så har man från klubbhuset sett vad som väntar – och det är de sista 9 hålen som ofta blir avgörande för scoren. Inte alla av de sista 9 hålen går vid havet, men havet är så dominerande att man ändå får den känslan. De sista nio hålens verkliga signaturhål är 12:an som är ett tufft par 3-hål. Här får man den magiska känslan av att nästan slå rakt ut mot havet. Greenen ligger verkligen på kanten mot Atlanten.

Fakta

Antal hull 18
Banekarakter Park/Seaside bane
Banefakta Par 71, 5902 5394 4926 4400
HCP-grense 54
Banedesign Ron Kirby
Transfer Overfør 63 km ca 50 minutter fra fergeterminalen til Meloneras Golf.

Salinas de Antigua Golf

Golf Club Salinas de Antigua er vakkert anlagt i en slak skråning ned til sjøen, bare noen få minutters transport fra overnattingsstedet vårt. Designeren bak banen er veteranen Ryder Cup-spiller Manuel Pinero, som har laget en moderne feriebane med bølgende fairways, opphøyde greener og flere minneverdige hull. Det er ikke mindre enn fire dammer på banen, noe som kan skape mye problemer ved kjøring til seks av banens greener. Det er flere store avfallsarealer og mye palmer som sammen med de hevede greenene bidrar til den moderne ørkenbanefølelsen. Det er pent og fargekontrastene er effektive, svarte avfallsområder, grønne fairwayer, blått hav og terrakottafargede villaer.

Golfbanen er åpen og som på alle øyer er vinden en viktig faktor å ta hensyn til og kanskje også en grunn til at banen ikke er spesielt lang. Selv om banen er åpen, er flere av hullene rammet inn av bakker på siden av fairwayen, noe som gir følelsen av at du spiller «sitt eget» hull. Det er bunkere som de fleste golfbaner, men Salinas har også en ekte bunker fra andre verdenskrig på et av hullene. Banen har bermudagress som kan bli gulbrunt i deler av vintermånedene. Dette påvirker ikke plasseringen av ballen, men påvirker det visuelle inntrykket litt. Salinas er et utmerket feriekurs som er både vanskelig og enkelt på samme tid. Det er absolutt ikke et umulig monster, men et kurs hvor du tror du bør lykkes, men ærlig talt ikke alltid kommer deg hele veien. Golfbanen er morsom og variert å spille på. Klubbhuset er i moderne stil og har fin utsikt over banen helt ned til sjøen.

I klubbhuset er det en veldig hyggelig restaurant og bar, men en begrenset service generelt. Det er foreløpig ingen golfbutikk, og det er heller ikke mulig å leie golfbil.

Fakta

Antal hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 70, 5395 5095 4292
HCP-Grense 54
Drivingrange Nei
Golfbiler Nei
Golfbutikk Nei
Banedesign Manuel Piñero
Transport Transport fra fergeterminalen til golfbanen er 17 km og tar ca. 20 minutter.
Informasjon Ved Salinas de Antigua brukes en grovkornet lavasand utenfor semiruffen. Denne sanden kan fremskynde slitasjen på golfkøllene dine. Hvis du er veldig bekymret for klubbene dine – ta gjerne med en gammel klubb til disse stillingene.

Santo da Serra Golf

Santo da Serra er et komplett 27-hulls anlegg. European Tour-konkurransen Madeira Open har blitt spilt her en rekke ganger opp gjennom årene. Banen holder dermed absolutt høyeste standard og er en liten juvel med en uforlignelig utsikt over Machico Bay. Den kjente amerikanske golfarkitekten Robert Trent Jones Jr. har designet 27 fantastiske hull av beste parkkarakter. Banen er ikke for lang, men det kreves sylskarp presisjon ved putting og greenene er raske og jevne. Banen ligger relativt høyt over havet, med en storslått utsikt fra klubbhuset der alle løkkene starter fra. Den gule løkka er relativt flat, men det er nivåforskjeller på blå og rød løkke og de to siste hullene opp mot klubbhuset merkes i beina. Det kan være flere signaturhull, men både hull 3 og 4 på den røde løkka har en slik utsikt at det er vanskelig å konsentrere seg om spillet.

Fakta

Antal hull 27
Banekarakter Kupert parkbane
Banefakta Desertas, par 36 3105 2863 2534 2286
Machico, par 36 3136 2890 2613 2424
Serras, par 36 2920 2743 2506 2213
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra matte
Banedesign Robert Trent Jones Jr.
Transport Fergeterminalen til golfbanen 28 km ca. 30 minutter.

Costa Teguise Golf ligger ved foten av en eldgammel vulkan og har en fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Den er designet for å følge naturen og variert med mange dogleg hull. Fairwayene er vakkert innrammet av mer enn 3000 palmer og en rekke andre innfødte planter, noe som gjør Costa Teguise Golf til en oase i Lanzarotes unike landskap. Det som er mest karakteristisk for golfbanen er den brunsvarte lavasanden som er i bunkerne. Det er ikke helt uvanlig på Kanariøyene, men for mange en ny og annerledes visuell opplevelse. Banen åpnet allerede på slutten av 70-tallet og ble designet av den kjente britiske arkitekten John Harris. Ettersom banen har over 50 år på nakken, er palmene godt vokst og kaktusene ofte svært staselige. Det er en golfbane som fra den svarte tee er virkelig lang, men fra klubben tee klart rimelig og en veldig hyggelig opplevelse. Klubbhuset ligger sentralt til midt på golfbanen med parkering, restaurant og proshop. Her finner du også en puttinggreen og en driving range.

Fakta

Antall hul 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6462 6109 5651 52914241
Banedesign John Harris
Drivingrange Ja
Byggeår 1978
Transportere Fergeterminalen til golfbanen 8 km ca 13 minutter.
Information Flack parkbana med många palmer och inslag av waste areas med grov lavasand.

MSC Opera

MSC Opera er et imponerende skip selv om det er relativt lite sammenlignet med noen av de virkelig store gigantene som cruiser på de syv hav. MSC Opera har kapasitet til å romme opptil 2579 passasjerer. Det er et flytende hotellanlegg med massevis av aktiviteter ombord for å tilfredsstille sine gjester. Skipet har blitt kontinuerlig renovert og fra sommeren 2020 er flere balkonglugarer lagt til, restaurantene er utvidet og plassene for musikk, dans og underholdning er betydelig utvidet. Det er laget en spasertur gjennom kjøpesenteret hvor du kan kjøpe det meste du måtte trenge under cruiset og også ting å ta med hjem. Skipet har også et godt utvalg av barer og restauranter hvor du kan nyte et måltid eller en drink.

MSC Opera erbjuder också en rad underhållningsmöjligheter och är MSC är generellt kända för sina uppskattade kvällsshower men det finns även diskotek och casino. Detta gör kryssning till en självklar destination för de som söker en oförglömlig semester med många möjligheter till roligt och underhållning. Sammantaget är MSC Opera ett intimt och modernt fartyg som har något för alla.

All Inclusive och drinkpaketet “Easy plus package”

Ombord finns det fyra restauranger och en uppsjö av barer och lounger. I resans pris ingår en fast sittning på en av de två huvudrestaurangerna. I den utvalda restaurangen har man ett bord reserverat samma tid varje kväll. Det serveras en meny där man kan välja mellan en mängd olika förrätter, pastarätter, huvudrätter och efterrätter. Menyn varieras från dag till dag och vill man lägga till några kronor så kan man även äta på al a carte restaurangen Il Patio som inte ingår i all inclusive-paketet.
Det finns tre olika drinkpaket Easy, Easy Plus och Premium. Vi har valt att inkludera Easy Plus paketet där man kan välja mellan ett urval av viner på glas och inte bara husets vin. I detta paket erbjuds också ett lite större urval av internationella varumärken på olika spritdrycker än den lokala variant som ingår i baspaketet Easy. Det ingår även cocktails, likörer och aperitifs och givetvis en mängd olika alkoholfria alternativ. Easy Plus paketet gäller på samtliga restauranger och barer ombord. Lunch serveras på huvudrestaurangen och i buffétmatsalen och ingår givetvis i all inclusive-paketet. De dagar vi spelar golf så ingår inte lunchmåltider eller dryck på de golfklubbar som vi besöker. I hytten så finns det en minibar som inte ingår i all inclusive-paketet.

Balkonghytt

Balkonghytterna är en av de populäraste hyttkategorierna. Det är något speciellt med att kunna gå ut på din egna balkong och känna havsbrisen. Efter en dag på golfbanan är det härligt att sitta på balkongen med ett glas vin i handen. Balkonghytterna är på ca 13 kv, med en 3 kvm stor balkong. De är modernt inredda med en dubbelsäng som kan omvandlas till två enkelsängar, ett smink/skrivbord och förvaringsutrymmen. Varje hytt har också toalett och dusch. Utöver det finns även bekvämligheter som en safety box, TV, hårtork. Det ingår även daglig städning. Allt sammantaget är balkonhytterna en välutrustad och bekväm hyttkategori

Utsideshytt

Denna hyttkategori liknar balkonghytterna med den stora skillnaden att man har ett fönster mot havet istället för balkong. Fönstret gör att man aldrig missar kontakten med havet och kan njuta av inseglingen mot nästa hamn. De är modernt inredda med en dubbelsäng som kan omvandlas till två enkelsängar, ett smink/skrivbord och förvaringsutrymmen. Varje hytt har också toalett och dusch. Utöver det finns även bekvämligheter som en safety box, TV, hårtork. Det ingår även daglig städning. Bor man utsideshytterna har man kontakten med havet vilket gör att hytten känns större än sina ca 12 kvm.

Insideshytt

Detta är den minsta hyttkategorin. Det är förvånansvärt välplanerat och känns relativt rymligt även om hytten givetvis är liten. Nackdelen med insideshytt är avsaknaden av fönster. På en golfkryssning så kommer man att tillbringa väldigt lite tid i själva hytten så det kanske inte gör så mycket. De är modernt inredda med en dubbelsäng som kan omvandlas till två enkelsängar. Varje hytt har smink/skrivbord och förvaringsutrymmen, toalett och dusch. Utöver det finns även bekvämligheter som en safety box, TV, hårtork. Det ingår även daglig städning. Tänker man bara sova i hytten så kan man lika gärna välja en insideshytt och lägga pengarna på något annat, då man har i princip samma faciliteter som de övriga hyttkategorierna.

Fakta

Byggeår 2004 (renovert 2015, 2020)
Antall hytter 1075
Antall passasjerer 2579
Crew / staff 728
Antall dekk 9
Bassenger / Jacuzzi 1
Restauranter / snackbarer 4
Barer / salonger 6
Disco 1
Kasino 1
Teaterhallen Forestillinger hver kveld
Diverse Treningsstudio, Spa, badstue, joggeløype. minigolf, shuffleboard

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.