Sandos San Blas

Sandos San Blas

All Inclusive på Kanariøyene!

Sør-Tenerife lokker mengder av soltørste nordmenn i løpet av vinterhalvåret. 5-stjerners Sandos San Blas ligger i Golf del Sur og man forstår ut i fra navnet at dette er en plass for golfere. Kombinasjonen med golf, varme, havet og all inclusive er et vinnende konsept.

Tenerife og Gran Canaria sloss om å være Kanariøyenes beste golfdestinasjon. Begge øyene har fantastiske golfbaner og det er smak og behag som avgjør hvilken øy som er best. Golf del Sur er en av mange golfbaner som bidrar til at det er veldig mange golfere som inntar øyen om vinteren. Men Tenerife tilbyr også mye mer enn bare golf. Her finner du et bredt utvalg av restauranter og barer, noe som er viktig for en stor del av turistene på øyen. Det er også mange familier og par som søker seg til solskinn, avslapping og naturopplevelser. Sandos San Blas er et All Inclusive-hotell i høyeste klasse og om det ikke hadde vært for golfen så skulle det ikke vært noen anledning å forlate hotellområdet. Vil man derimot utforske omgivelsene på egenhånd så er det ikke langt til den sjarmerende fiskelandsbyen Los Abrigos. Her grupperer fiskebåtene seg i solnedgangen i det man nyter dagens fangst på noen av fiskerestaurantene. Tenerifes pulserende natteliv finner man i behagelig taxiavstand.

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyJa
Avstand golfbane1, 8 km
Avstand flyplassTenerife Sur Airport, 9 km.
Avstand Playa de las Americas18 km.
ArrangementerTurneringer, utflukter m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom
All Inclusive
5 heldagsgreenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert og pro

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon26.4℃

Golf del Sur

Golf del Sur er en av de beste golfbanene på Tenerife og har vært vertskap for Europatour-turneringer, noe som er et kvalitetsstempel i seg selv. Det er vakkert på Golf del Sur, fra klubbhuset har man fantastisk utsikt over deler av banen og det glitrende havet. Banen har 27 hull av varierende karakter.  En del hull er lett kuperte, andre er flate og noen hull byr på større utfordringer med raviner i spill. Nesten alle hullene har svaiende palmer og spektakulære kaktuser som kan by på utfordringer. Et annet kjennetegn er at hullene byr på brede fairways, store greener og noe så spesielt som svart lavasand i bunkerne, annerledes og svært eksotisk. Signaturhullet på Golf del Sur er hull 2 på «sur»- sløyfen. Dette er et par 3-hull hvor teestedet er opphøyd og man slår ned mot en green som er omringet av lavasand rundt hele green. Hullet kalles «The Fried Egg». Golf del Sur er et kompakt anlegg med nærhet til klubbhus, restaurant, drivingrange og første tee på alle sløyfene i kort avstand fra hverandre.

 

 

Fakta

Antall hull 27
Banekarakter Lett kupert parkbane
Banefakta Links, Par 36 2875 2769 2521
Norte, Par 36 2911 2799 2507
Sur, Par 36 2986 2838 2496
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress og matte
Banearkitekt Manuel Pinero
Transport Transport til og fra golfbanen går på faste tider i henhold til rutetabell som du finner på hotellet. Ønsker man å reise på andre tider for å utnytte heldagsgreenfeen skjer den transporten på egen bekostning.

Sandos San Blas

Sandos San Blas er mer enn et hotell. Det er en ferieby med i prinsippet alt fra bilutleieselskap til frisørsalonger. Dessuten med en egen sjø der du kan seile, padle eller bare flyte rundt i lugn og ro. Det finnes åtte bassenger å velge mellom og hvis du ønsker andre aktiviteter er utvalget stort. I Wellness-senteret kan du også prøve deg på ulike badstue-bad og stimulerende dusjer. De 331 rommene er toppmoderne og går i samme fargeskala og stil som resten av anlegget. I den store bufférestauranten finnes all mat man kan tenke seg fra alle verdens hjørner. De har som de fleste all inclusive-restauranter en avdeling der du får både kjøtt og fisk grillet etter eget ønske. Det finnes en mengde barer der det serveres snacks og drikke av ulike slag. Dessuten ligger Sandos San Blas nær golfbanen.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetRett ved havet.
Rom331 stk. Alle rom har AC, safe, minibar, hårføner m.m.
FasiliteterUtendørsbasseng (ikke oppvarmet), restaurant & bar, spa m.m.
WifiPå hotellet finnes det trådløst internett uten ekstra kostnad.

Golf del Sur

Sandos San Blas Nature Resort & Golf

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.