La Cala Golf

La Cala Golf

54 hull i hjertet av Andalusia!

I hjertet av Costa del Sol, med beliggenhet mellom Fuengirola og Marbella ligger La Cala Golf Resort. En fullbyrdes golfresort med hele tre 18-hullsbaner og et utmerket golfhotell rett ved klubbhuset. La Cala Golf Resort er det åpenbare valget for deg som ønsker den optimale golfreisen med boende ved golfbanen og hele tre golfbaner til din disposisjon!

La Cala er et av de største golfanleggene i hele Spania, og ligger vakkert til i fjellet, i det velkjente området Costa del Sol, og det tar bare ca. 20 minutter ned til havet. Fra anlegget har du en fantastisk utsikt over de tre golfbanene, det kuperte landskapet og fjellområdene. Anlegget har også en veldig bra spa og flere forskjellige restauranter med blandet utvalg – med andre ord, alt man behøver for å nyte og trives på golfferie.

Det er mye å velge i når det kommer til golf på Costa del Sol, og La Cala er en av de anleggene du garantert sitter igjen med en god golfopplevelse.

Fakta

Golfvert Ja
Avstand golfbane 0 m
Avstand flyplass 42 km
Nærmeste by Fuengirola, 18 km
Arrangement Turneringer, utflykter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 19 495,-

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 6 middager inkludert drikkepakke
3 gratis innganger til spaanlegget
5 heldagsgreenfee
del i golfbil
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon19.1℃

La Cala Golf

La Cala er unikt med sine tre 18-hullsbaner og et stort golfakademi med fine treningsområder og 6 korte hull. Våre gjester spiller en kombinasjon av de tre golfbanene. Hele anlegget ligger i en svært kupert natur, noe som fører til veldig vakre omgivelser, men også kupert golfbaner. Spesielt mellom hullene er det noen steder store høydeforskjeller. Vi anbefaler ikke spill uten golfbil og har derfor inkludert en golfbil til samtlige runder.

 

Campo America

Mange av hullene på Campo America har en trygg side og en farlig side. Det kuperte terrenget gir et oppsett der fairwayen ofte har en kløft på den ene siden og en takknemlig skråning mot midten av fairwayen på den andre. Her kan man ofte med fordel søke etter semiruffen og forvente å få ballen tilbake på fairwayen. De tre første hullene på banen er ganske enkle å spille, noe som gir en behagelig start på runden. Allerede på første tee får du et klart innblikk i Campo America’s karakter. Et kort par 5 hull med høy tee med fin utsikt og en ganske bred fairway å sikte på. Deretter er det to relativt brede og korte par 4 hull. En liten favoritt er det sekstende hullet. Et kort hull på litt over hundre meter ned med en dam som beskytter green. Med vanskelig pinneplassering kan selv de korteste golfhullene være en ordentlig utfordring.

 

Campo Asia

Asia er den korteste og mest tekniske av de tre sløyfene. Det første hullet start rett ved det koselige klubbhusområdet, og du innser umiddelbart at retning og valg av rute er viktigere enn lengden. Her en rekke hull hvor det kloke valget fra tee kan være et mellomjern. Banen er ganske kort, noe som betyr at selv de smale hullene med riktig strategi ikke trenger å være så vanskelig. Hvis du bare holder ballen i spill fra tee så er ikke green og greenområdene umulig å mestre. Både niende og attende går opp til klubbhuset og er to av Campo Asias beste. Green på attende hullet er rett under klubbhusterrassen, så her kan det garanteres publikum på putten.

 

Campo Europa

La Calas siste tilskudd av golfbaner minner om de andre banene og er til en viss grad en kombinasjon av Amerika og Asia. Europa oppfattes som litt mer åpent med mer fairway å sikte på og flere muligheter til å velge driver fra tee. Mange hull har høytliggende tees, noe som gir en god oversikt over mulige spillalternativer. Terrenget er veldig kupert, men høydeforskjellene merkes mest mellom hullene. La Cala er det spanske ordet for bekken og vassdraget som ga hele anlegget sitt navn da de krysses flere ganger i løpet av runden. Ved noen anledninger er bekken en del av oppsettet, inkludet på det vanskelige fjerde hullet der vann skal krysses diagonalt. Campo Europa har flere fine korthull, inkludert den korte vakre tiende som er bevoktet av en dam til høyre og «La Cala» til venstre.

Fakta

Antall hull 45
Banekarakter Kuperet parkbane
Banefakta Campo America Par 72, 5977 5578 4977 4605
Campo Asia Par 72, 5925 5412 4751 4467
Campo Europa Par 72, 6014 5705 4829 4556
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress og matte.

La Cala Resort

La Cala har et veldig hyggelig 4-stjernes hotell i klassisk spansk stil som gir en innbydende følelse av avslapning og ro. Hotellet ligger i vakker og fantastisk natur med klubbhuset som nærmeste nabo og golfutsikt fra de fleste av de 107 rommene. Følelsen er nærmest en andalusisk Hacienda med den innbydende lobbyen, den åpne planløsning og den koselige bodegaen som er en av anleggets tre restauranter. Rommene er i samme andalusisk stil og er fordelt over tre etasjer i lavhus som rammer gårdsplassen og bassengområdet. Alle rommene har terrasse eller balkong. Når hotellet ikke er for stort, er alt nært – restauranter, barer eller avslapning i den koselige «pation» som er hjertet av hotellet.

Hotellet har også et større SPA-anlegg for våre gjester. Den har badstue, hamam, boblebad, innendørs og utendørs svømmebasseng. Perfekt etter en dag på golfbanen. Det finnes også et komplett spekter av massasjer og skjønnhetsbehandlinger. Om kveldene er lobbybaren det naturlige samlingsstedet for en drink før middag, en kaffe med noe godt foran peisen eller en runde biljard på slutten på kvelden.

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhet Ved golfbanen
Rom 107 st.
Fasiliteter Basseng, gym, spa, restauranter, barer mm.
Wifi På hotellet finnes det trådløs oppkobling til internett mot en kostnad.

La Cala Golf Resort

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.