Villa Padierna, Atalaya Park

Villa Padierna,
Atalaya Park

Costa del Golf

For mange er Costa del Sol synonymt med «Costa del Golf» og her ligger banene som perler på en snor. Midt på kysten finner vi koselige Marbella, eksklusive Puerto Banus, klassiske Atalaya og den storslagne golfklubben Villa Padierna.

Vi bor på Sol Marbella Estepona – Atalaya Park, som er et velkjent golfhotell som ligger i hjertet av Costa del Sol, mellom Marbella og Estepona, med en førsteklasses beliggenhet på Isdabe-stranden. Når det gjelder golf er det mye å velge mellom og innen noen få minutters transport ligger 45 hulls Villa Padierna GC-anlegget hvor vi har vår greenfee-pakke. Villa Padierna er bare en av en rekke golfbaner i dette golfmekkaet, her finner du også Atalaya GC, El Paraiso Golf og Guadalmina for å nevne noen.

Fakta

Golfvert Ja
Avstand flyplass Malaga Airport 64 km
Avstand hotell-golf 6 km
Arrangement Turneringer, middagsarrangement, utflukter, m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 16 995,-

7 netter i dobbeltrom på Sola Marbella Estepona Atalaya Park
7 frokoster og 6 middager
6 greenfees på Villa Padierna Golf Courses
Fly
Flyskatt
Transport av golfbag
Flyplasstransfer
Service av vår golfvert
Transport hotell-golfbane er ikke inkludert

Vær akkurat nå

weather-icon30℃

Villa Padierna Golf

Villa Padierna Golf Club er ikke en hvilken som helst golfklubb, men et av få golfanlegg med 54 hull langs Costa del Sol. Dette superanlegget ligger høyt med fantastisk middelhavsutsikt over Costa del Sols pittoreske åser med vidstrakt utsikt over Middelhavet. I tilknytning til banen ligger det meget koselige klubbhuset som også har en god restaurant med alt fra litt enklere retter som pasta, wraps og lignende til à la carte meny og dagens anbefalinger. Perfekt hvis du er litt sulten etter en dag på banen. Hvis du ønsker, kan du også avslutte runden på hotellets uteterrasse, hvor du har en herlig utsikt over deler av banen og det glitrende Middelhavet. Villa Padierna Golf Club har, som mange andre golfbaner i området, gjennomgått en mer omfattende renovering i løpet av slutten av 2017 og begynnelsen av 2018. Dette ansiktsløftet har virkelig tatt anlegget til et helt nytt nivå.

Flamingos golf
Flamingos åpnet i 2001 og var den første av de tre golfbanene på Villa Padierna GC. Det er en nydelig bane med fantastisk utsikt over Middelhavet. Greenene er gjennomgående sjenerøse i størrelse, men smale fairways, spesielt på de første ni, gjør at du må plassere utslagene godt. Det er imidlertid lite vannhindre på banens første ni, noe som kan gjøre ting litt enklere. Det er flere mulige signaturhull, men hull 7 er definitivt en sterk kandidat, hvor du har en fantastisk utsikt over hele golfresorten og Middelhavet. I løpet av årene har Flamingos vært vertskap for flere prestisjetunge turneringer, sist i 2010 ble European Tour-turneringen Spanish Ladies Open spilt her. Alle hullene på Los Flamingos går rundt hotellet på en slik måte at du alltid er i nærheten av klubbhuset og du passerer hotellet og klubbhuset når du svinger ut på de siste 9 hullene.

Alferini Golf
Med par 73 og hele 6.641 meter fra bakerste tee, kan det konstateres at Alferini er den tøffeste av Villa Padiernas tre golfbaner. Den perfekte banen for store turneringer, men også for å nyte en fin og avslappende dag på golfbanen. Det var her finales på Ladies European Tour 2022 ble spilt. Det er fire utslagssteder å velge mellom og det kan være en fordel å spille fra en av de fremste utslagene for å få den beste opplevelsen. Den spanske golfarkitekten Cristobal Guerrero har i sitt design integrert banen i de naturlige omgivelsene og dermed bevart det opprinnelige naturmiljøet. På Alferini spiller du bort fra hotellet opp i dalene ovenfor Villa Padierna, hvor ro og natur harmonerer med banen. Med fjellet som bakteppe er denne banen ikke bare morsom å spille, men også en fryd for øyet.

Tramores Golf
Par 63 gjør Tramores til en ganske kort bane, men ikke undervurder den! Her får du god øving i nærspillet – veldig gøy og nyttig! Tramores ligger i et vakkert landskap mellom to daler med imponerende utsikt over Middelhavet. Banen er rask å spille og er derfor perfekt for dager hvor du vil ha litt ekstra tid til å gjøre andre ting, men likevel vil spille golf.

Fakta

Antall hull 54 (3x18)
Banekarakter Alferini, park- & skogsbane, Flamingos, parkbane
Banefakta Alferini, par 73, 6641 6297 5595
Flamingos, par 71, 5714 5456 4828
Tramores, par 63, 3460 3206 2876
Banedesign Alferini & Tramores, Cristobal Guerrero (2007)
Fasiliteter Flamingos, Antonio Garcia Garrido (2001)

Sol Marbella Estepona - Atalaya Park

Hotellet ble bygget tilbake i 1963 og har blitt renovert i etapper opp gjennom årene og siste større renovering var i 2017. Det er et meget bra 4-stjerners hotell som lever opp til sin unike beliggenhet rett ved stranden og i nærheten av et bredt utvalg av golfbaner. Her er du i nærheten av alt, og det er mindre enn 20 minutter til underholdningen i Puerto Banus og en drøy halvtime til herlige Marbella.

Det er gode fellesarealer knyttet til lobbyen ved inngangen. Hotellet har flere restauranter, men ikke alle er åpne hver dag hele året. Parole er hovedrestauranten og buffémiddagen som er inkludert i reisen serveres her. Som de fleste buffeer har de forskjellige temaer og tilbyr en rekke spesialiteter fra forskjellige internasjonale retter.

Rommene er på 25 kvadratmeter og er lyse og friske med tredetaljer. Alle rommene har balkong med utsikt over fjellene eller hagen. Det finnes selvsagt også flere romkategorier med utsikt over det turkisblå Middelhavet og hotellstranden mot en ekstra avgift. Badene har dusj eller badekar med lyse fliser. I tillegg til golfprofilen er Atalaya Park preget av en avslappet stemning og en hyggelig atmosfære.

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhet Puerto Banus 7 km, Marbella 14 km, Estepona 15 km
Rom 475
Restauranter 7 restauranter og barer
Fasiliteter Utendørsbasseng, gym og volleyball
WiFi Fri WiFi

Villa Padierna Golf Club

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.