Son Antem

Son Antem

Alt for en vellykket golfferie

Son Antem er en av de steder som kan levere en perfekt kombinasjon av nytelse, matglede og natur - sammen med baner som man helt enkelt ikke går lei av!

Mallorca er en av de største golfmetropolene i Europa, med kun 20 golfbaner på et relativt lite areal. Alle banene til tross, så er det kun noen utpregede golfresorter hvor man bor rett ved banen. Be Live Collection Son Antem er kanskje den aller beste resorten på hele Mallorca, og var et naturlig valg for Golf Plaisir, ettersom den tilbyr alt som trengs for et vellykket golfopphold. Et fantastisk 5-stjerners hotell av beste klasse og hele 36 herlige golfhull – naturligvis med heldagsgreenfee! Men Mallorca er så mye mer enn bare golf. Fremfor alt hovedstaden Palma de Mallorca tilbyr alt man kan ønske. Her finnes det en stor variasjon av restauranter, shopping, kultur og natteliv for den som ønsker det. Alt dette kun ca. 25 minutter fra ditt midlertidige hjem på Son Antem. Du som reiser til Mallorca kommer til å få en uforglemmelig reise. Det er ikke for ingenting at nordmenn har valfartet hit i mange tiår. En gang Mallorca – alltid Mallorca!

Fakta

Golfvert Ja
Avstand golfbane 0 m
Avstand flyplass 15 km
Baner i nærområdet 14
Nærmeste by Palma de Mallorca 20 km
Arrangementer Konkurranser, utflukter m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 21 995,-

7 netter i dobbeltrom
7 frukostar og 5 middager
5 heldagsgreenfee
fly
flyskatt
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon27.3℃

Son Antem Golf

Son Antem har 36 hull og golfbanene heter West Course og East Course, der West anses å være den vanskeligste banen av de to. Begge banene ligger bare et steinkast fra hotellet og de er relativt flate og lette å gå. East åpnet sine porter i 1995 og var den første banen av de to. West Course åpnet først i 2001. Begge banene er morsomme å spille og flere av hullene omringet av trær. West er en mesterskapsbane og er derfor lengre og tøffere enn East, men spørsmålet er om ikke East er noe mer varierende da den banen har en del utfordrende hull som belønner strategisk spill.

Golfbanene kompletterer hverandre bra selv om de er laget i samme type terreng. West har to signaturhull og det er hull 9 og hull 18 der greenområdene er beskyttet av velplasserte dammer og bunkere. Det er alltid spennende når det siste hullet på hver 9-hullssløyfe skaper litt nerver. Treningsområdene er mildt sagt bra med en stor drivingrange med flere utslagsplasser både fra gress og matte. Dette kompletteres av en relativt stor pitch- og nærspillsområde. Blant Mallorcas 25 golfbaner er Son Antem unik med sitt hotell i direkte tilknytning til golfanlegget.

Fakta

Antall hull 36
Banekarakter Parkbaner
Banefakta East Course, Par 72 6274 6009 5407 5061
West Course, Par 72 6293 5913 5396 5007
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra matte og gress
Banearkitekt Francisco Lopez Segales

Hacienda Son Antem Autograph Collection

Når du besøker Son Antem kan du se frem til et virkelig herlig hotellopphold. Hotellet har siden 2022 tilhørt Autograph Collection, som igjen er en del av hotellkjeden Marriotts premiumsegment. Som andre hotellkjeder av høy klasse, som Sheraton, Le Meridien og Renaissance, tilbyr Autograph Collection sine gjester et førsteklasses opphold. Hotellet har fått en skikkelig ansiktsløftning og er stort sett helt nyrenovert. Dere som har besøkt Son Antem tidligere vil allikevel kjenne dere igjen siden hotellet har samme koselige og golfete atmosfære som tidligere. Hotellet ligger perfekt til mellom de to 18-hullsbanene på Son Antem. De luftige rommene er av høyeste klasse og tilbyr en behagelig avkobling etter en lang dag på golfbanen. Alle rommene på hotellet har enten balkong eller terrasse, der man kanskje vil ta en ettermiddagsdrink innen kveldens middag. For den som vil skjemme bort sine støle golfmuskler kan vi anbefale et besøk i hotellets hyggelige spa. Her tilbys behandlinger for både kropp og sjel til den som ønsker det.

Den kulinariske opplevelsen får du i hotellets utmerkede restaurant. Her finner du både spennende retter fra et internasjonalt kjøkken og selvsagt også det beste av Middelhavslandenes delikatesser. Selv om maten her er av ypperste klasse ønsker vi ikke at våre gjester skal gå glipp av et besøk i Palma, som har så uendelig mye å tilby i matveien. Det er nesten et must å besøke noen av de andre herlige restaurantene på denne fantastiske øya.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhet Rett ved golfbanen
Rom 150 stk. Alle rom har AC, safe, minibar, hårføner m.m.
Fasiliteter Innendørsbasseng, Utendørsbasseng (ikke oppvarmet), Spa, minimarked, restaurant, bar m.m.
Wifi På hotellet finnes det trådløst internett uten ekstra kostnad.
Observere Mallorca tar en turistskatt for hotellopphold. Denne skatten legges på regningen og betales til hotellet. I skrivende stund er skatten på 4 euro + 10% moms per person og overnatting. Skatten betales av alle overnattende gjester over 16. år.

Golf Son Antem

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.