Vinterreiser med Golf Plaisir

Vinterreiser

Hos oss på Golf Plaisir finnes et omfattende utvalg av vinterturer der du kan oppleve sommervarme, nyte solen og fantastisk golf midt i vår mørkeste vinterperiode. Vårt brede utvalg av reisemål gjør det mulig for deg å finne et sted som passer dine ønsker og behov. Med hjelp av vår golfvert på reisemålet kan du fokusere på å spille golf og bare nyte tilværelsen og bare nyte livet.

Fra 21 630 ,-

Spania, Gran Canaria

Maspalomas

Vårt bosted Kumara Hotel ligger perfekt til mellom den milelange stranden og Maspalomas Golf, som er en voksen golfbane med mer 50 år på baken. En golfbane som ligger kun ett steinkast fra et naturreservat med sanddyner blir riktignok litt skotsk i stilen men dette er ikke en linksbane av den grunn.

Fra 20 995 ,-

Spania, Tenerife

Barcelo Tenerife

Sør-Tenerife lokker mengder av soltørste nordmenn i løpet av vinterhalvåret. 5-stjerners Barcelo Tenerife ligger i Golf del Sur og man forstår ut i fra navnet at dette er en plass for golfere. Kombinasjonen med golf, varme, og havet er et vinnende konsept.

Fra 17 495 ,-

Portugal, Madeira

Santo da Serra

Madeira har lenge vært et favorittreisemål for mange skandinaver. Denne grønne og utrolig vakre øya et lite stykke ut i Atlanterhavet lokker mange turister til å utforske den dramatiske naturen, eller bare nyte av det behagelig klima året rundt.

Spania, Gran Canaria

Meloneras, Villa del Conde

Villa del Conde hører virkelig hjemme i luksuskategorien av 5-stjerners hotell. Her får du det lille ekstra i golfferien men også en perfekt beliggenhet sett fra en rekke ulike aspekter. Kanariøyene er ideelt for de som vil spille golf om vinteren, og Gran Canaria er definitivt en av de mest populære øyene for golfere.

Den Dominikanske Republikk, Punta Cana

Bavaro Golf

Milevis med kritthvite sandstrender er virkelig fantastisk, og golfbanene er oppstilt som en perlesnor i turistparadiset Punta Cana. Det er uten tvil et av de mest populære strandferiestedene i Kariben og har mye av det du forbinder med en drømmeferie til den karibiske øyverden. Her finner du palmer, varme, strender, paraplydrinker, luksushotell og golfbaner.