Vinterreiser med Golf Plaisir

Vinterreiser

Hos oss på Golf Plaisir finnes et omfattende utvalg av vinterturer der du kan oppleve sommervarme, nyte solen og fantastisk golf midt i vår mørkeste vinterperiode. Vårt brede utvalg av reisemål gjør det mulig for deg å finne et sted som passer dine ønsker og behov. Med hjelp av vår golfvert på reisemålet kan du fokusere på å spille golf og bare nyte tilværelsen og bare nyte livet.

Fra 38 495 ,-

Mauritius, Sørlige Mauritius

Heritage Awali

På Mauritius relativt uutforskede sørkyst finner vi Heritage Awali Resort. Her venter komfort med en afrikansk touch. Her bor man som en konge inntil den kritthvite stranden og det krystallklare vannet. Dette er en All Inclusive-pakke med daglig golf på fantastiske Heritage Golf Club inkludert i reisen. Velkommen til paradiset! Det følger med en golfvert på reisen som sørger for at du kan ha fokus på å nyte ferien til det ytterste.

Fra 17 995 ,-

Spania, Gran Canaria

Maspalomas

Vårt bosted Kumara Hotel ligger perfekt til mellom den milelange stranden og Maspalomas Golf, som er en voksen golfbane med mer 50 år på baken. En golfbane som ligger kun ett steinkast fra et naturreservat med sanddyner blir riktignok litt skotsk i stilen men dette er ikke en linksbane av den grunn.

Fra 21 495 ,-

Spania, Gran Canaria

Meloneras, Villa del Conde

Villa del Conde hører virkelig hjemme i luksuskategorien av 5-stjerners hotell. Her får du det lille ekstra i golfferien men også en perfekt beliggenhet sett fra en rekke ulike aspekter. Kanariøyene er ideelt for de som vil spille golf om vinteren, og Gran Canaria er definitivt en av de mest populære øyene for golfere.

Spania, Tenerife

Barcelo Tenerife

Sør-Tenerife lokker mengder av soltørste nordmenn i løpet av vinterhalvåret. 5-stjerners Barcelo Tenerife ligger i Golf del Sur og man forstår ut i fra navnet at dette er en plass for golfere. Kombinasjonen med golf, varme, og havet er et vinnende konsept.

Fra 15 495 ,-

Tunisia, Hammamet

Citrus Golf

Citrus Golf utenfor Hammamet er ikke bare en golfbane, men en komplett golfanlegg med 45 hull og generøse treningsområder. Hjertet av anlegget er klubbhuset, herfra er det bare noen få meter til første utslagsted, rangen eller restaurantens utendørs servering.

Fra 17 495 ,-

Egypt, Hurghada

Soma Bay Golf

För de som vill säkra vinterns golfresa, så är Soma Bay Golf sør for Hurghada et perfekt alternativ. Her kan man også nyte luksuriøs innkvartering med golf samtidig som man har nærheten til Rødehavets krystallklare vann.

Fra 17 995 ,-

Portugal, Madeira

Santo da Serra

Madeira har lenge vært et favorittreisemål for mange skandinaver. Denne grønne og utrolig vakre øya et lite stykke ut i Atlanterhavet lokker mange turister til å utforske den dramatiske naturen, eller bare nyte av det behagelig klima året rundt.

De Forente Arabiske Emirater, Ras al-Khaimah

Al Hamra Marjan Island

En golfreise til Al Hamra er en opplevelse – her bor man rett ved den hvite stranden og spiller golf på en fantastisk golfbane designet av Peter Harradine. Gå heller ikke glipp av Dubai hvor man blant annet kan besøke verdens høyeste bygning – Burj Khalifa – det er garantert et minne for livet!

Marokko, Casablanca

Mazagan

Vår, vinter eller høst? Opplev en luksuriøs rett ved Nord-Afrikas atlanterhavskyst i skjønn kombinasjon med Marokkos mystiske og magiske atmosfære.

De Forente Arabiske Emirater, Ras al-Khaimah

Al Hamra Waldorf Astoria

En golfreise til Al Hamra er en opplevelse – her bor du direkte på den finkornede, hvite stranden og spiller på en fantastisk golfbane designet av Peter Harradine. Gå heller ikke glipp av å oppleve Dubai hvor du kan besøke verdens høyeste bygning – Burj Khalifa – det er garantert et minne for livet!