Portugal

Informasjon for deg som skal reise til Madeira

Før du reiser til Madeira er det viktig informasjon å sette seg inn i.

Skal du reise til Portugals fastland? Tenk da på at reglene skiller seg fra Madeiras.

Klikk her for innreiseregler til Portugals fastland

Oppdatert 10. februar 2022

Innreisekrav

Samtlige innreisekrav er nå fjernet for alle turister som flyr direkte til Madeira. Du behøver altså ikke fremvise noe bevis for at du er vaksinert eller har gjennomgått et sykdomsforløp med Covid-19 for å reise til Madeira. Det er heller ikke noen krav til å fylle ut innreiseskjema, det er dog fremdeles mulig å gjøre dette frivillig.

På plass på Madeira

For å kunne besøke restauranter, barer og lignende, klubber, treningsrom og sport-, kultur-, sosiale eller fritidsaktiviteter på Madeira gjelder følgende:

  • De som har startet eller avsluttet vaksinasjonsprogrammet eller har dokumentasjon på gjennomgått et sykdomsforløp med Covid-19 vil bli bedt om å fremvise dette.
  • De som ikke har startet eller avsluttet vaksinasjonsprogrammet eller har dokumentasjon på gjennomgått et sykdomsforløp med Covid-19, må på egen bekostning fremvise en covid-19-test, med negativt resultat, utført de siste syv dagene. Dette gjelder alle som er over 5 år.

Innreiseskjema

Samtlige som skal reise til Madeira har mulighet til å fylle ut et innreiseskjema, Madeira Traveler Registration, mellom 48 og 12 timer innen avreise. Alle fra og med 12 år skal da ha hvert sitt skjema. Barn 0-11 år kan tas med på en av foreldrenes skjema. Etter at skjemat er fylt ut vil du få en QR-kode som skal fremvises på avreiseflyplassen samt ved ankomst. Om man ikke har et utfylt skjema og en QR-kod ved avreise kan du fylle i dette ved ankomst til Madeira, men for å unngå køer og lang ventetid på flyplassen anbefales det at man gjør dette før avreise.

Lenke til skjemaet

Slik fyller du i skjemaet (svensk)

Adresser til våre hotell på Madeira

I innreiseskjemaet skal du fylle i adressen til ditt hotell. Under finner du aktuelle adresser.

Madeira

Hotel Vila Galé Santa Cruz

R. De São Fernando 5
9100-173 Santa Cruz
Portugal

Madeira

Din informasjon

loading Takk for din forespørsel. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig og bekrefter din bestilling Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.