Golf i Spania

Golf i Spania har alltid vært en sikker vinner for golfivrige nordmenn og det er ikke så rart med tanke på det milde og solsikre klimaet. Spania har flere spennende reisemål å by på. Med golf på Gran Canaria og Tenerife i vinterhalvåret og Costa Blanca, Costa del Sol og Costa de la Luz om høsten og våren, så er golfåret sikret. For oss golfere er det kanskje Gran Canaria og Mallorca som er høyest på listen. I tillegg til det solsikre klima finner du vakker natur, interessant kultur, gastronomiske opplevelser utenom det vanlige og fremfor alt mange fantastiske golfbaner som gjør at golfere fra hele verden legger golfferien til Spania.

De beste banene ligger ute ved kysten og i områder som Costa del Sol eller Costa Blanca. Disse får oss golfelskere til å drømme oss bort til herlige golfrunder på grønne golfbaner i et perfekt golfklima. Du får alltid veldig god kvalitet på golfbanene til en rimelig penge i Spania, så det er ikke rart at Spania fortsatt er den største golfdestinasjonen i Europa. Med mer enn 400 golfbaner er Spania en av Europas ledende golfdestinasjoner. Mange av Spanias golfbaner er bygd for turisme, men de har fortsatt mange spillere på de profesjonelle tourene. Selv om de fleste golfbanene fortsatt ligger langs kysten så er det for eksempel et 30-talls golfbaner i Madrid og de fleste storbyer har noen golfbaner.

Golfreiser til Spania er en av Golf Plaisirs spesialiteter, og kanskje mest av alt golf på Gran Canaria, Tenerife og de andre kanariske øyene. Vi har avtaler med de fleste golfanlegg både på fastlandet og øyene. Du kan både velge en av våre tradisjonelle golfpakker eller få din golfreise til Spania skreddersydd etter dine behov. Vil du spille golf på Gran Canaria, golf i Malaga, golf i Alicante eller andre steder i Spania? Vi kan hjelpe deg til den beste golfreisen slik at alt du trenger å tenke på er å slappe av og nyte ferien.

Når man snakker om golf i Spania kommer man ikke utenom Gran Canaria og vårt mest populære golfreisemål; Meloneras Golf Club. Gran Canaria har alt man behøver for en vellykket golfferie.

I vår- og høstsesongen er det fortsatt fastlands Spania som er mest populært. Klassikeren Villaitana på Costa Blanca, fantastiske El Rompido på Costa de la Luz eller La Cala i nærheten av Malaga er alle veldig gode alternativer for å tjuvstarte golfsesongen, eller forlenge og vedlike golfsvingen utenom golfsesongen.

Golfverter på våre spanske golfdestinasjoner

På mange av våre destinasjoner vil du forøvrig kunne benytte deg av servicen til golfverter. Så enten om du kun vil spille og slappe av eller om du vil ha trening under oppholdet kommer vi å gjøre alt vi kan for at du skal få den beste opplevelsen på din golfferie.

Spania

Alicante

Alicante ligger rett ved Middelhavet langs den kjente kystremsen Costa Blanca. Det store tilbudet av golfbaner i området gjør at det med sikkerhet alltid finnes en bane som passer alle golfspillere. Legg til ca. 320 soldager per år så har du perfekte forutsetninger for en herlig golfreise.

Spania

Costa de la Luz

Costa de la Luz ligger ved Atlanterhavet mellom Gibraltar og Algarve i Portugal og her finner du noen av Spanias absolutt fineste strender og mange veldig bra golfbaner. Til tross for dette er det ikke riktig like mange nordboere som har oppdager denne perlen jamført med den store turistmagneten Costa del Sol.

Spania

Fuerteventura

Det er strendene og surferne som skiller Fuerteventura fra de andre Kanariøyene. For golferen er det fire golfbaner å velge mellom som alle holder bra kvalitet og perfekte turistbaner for middelgolferen. Det er hit man skal reise hvis man virkelig vil kombinere golf og bad.

Spania

Gran Canaria

Det var til Gran Canaria som de første charterreisene dro og det er fortsatt den mest populære av alle Kanariøyene. Det er også hit de fleste nordmenn reiser for å spille golf i vinterhalvåret. Meloneras Golf er uten tvil den mest populære golfbanen og et golfanlegg man ikke kommer utenom når man snakker golf på Gran Canaria.

Spania

Malaga

Malaga og Costa del Sol byr på et varmt klima med mye sol og er en klassisk golfdestinasjon som lokker mange norske golfere både høst, vår og vinter. Man behøver ikke reise langt for å finne en av de mange golfbanene i området.

Spania

Mallorca

Klassiske Mallorca som lenge har vært et av de mest populære reisemålene for soltørste skandinaver har også vokset frem som en populær og sterk golfdestinasjon. Nå finner du et 20-talls golfbaner som kompletterer de herlige strendene, fjellene og den vakre naturen samt Palmas storbypuls.

Spania

Tenerife

Vil man unngå regn skal man reise til Golf del Sur på den sørlige delen av Tenerife. Det er få regnskyer som tar seg over 3718 meter høye vulkanen Teide. For å være sikker på å få spille på en grønn og fin golfbane bør man besøke Buenavista Golf på den nordlige delen av Tenerife der det er mer nedbør i løpet av året.