Golf i Lisboa

For den som vil spille golf i Lisboa, er det en rekke topp golfbaner. Lisboa er for mange et selvklart valg når det gjelder golfferie og har et mildt golfklima nesten året rundt.

Golf i Lisboa er fantastisk! En av de best rangerte golfbanene i området er den relativt nye golfbanen West Cliffs Golf, som er nabobanen til Praia D’El Rey Golf, Royal Obidos Golf og Bom Sucesso Golf. Alle disse golfbanene ligger rett nord for Lisboa. Utover disse er Oitavos Dunes Golf Club og Troia Golf også høyt opp på listen over Portugals beste golfbaner, men også internasjonalt. Lisboa er en etablert turistby og har mye å tilby for den som vil ta en pause fra golfen og nyte både mat og kultur. Lisboas bykjerne er modernisert den siste tiden og det finnes flere nye trendy områder langs vannet. Det vrimler av caféer, barer og interessante restauranter som blander tradisjonell portugisisk mat med moderne råvarer. Rett utenfor Lisboa ligger hyggelig forsteder som Cascais og Estoril der man kan spasere langs strandpromenaden. Setubal og Sesimbra er også koselig kystbyer med et bra restaurantliv og nærheten til flere golfbaner som Montado Golf, Quinta do Peru Golf og 36-hullsanlegget Aroeira Golf.

Golfverter og Golf Academy på våre golfdestinasjoner i Lisboa

På våre destinasjoneri Lisboa kan du alltid nyte av vår service med golfverter. Vi tilbyr også Golf Academy på et flertall av destinasjonene. Velg selv om du bare vil ta det med ro og fokusere på din egen golf, eller forberede deg for neste års sesong med trening på plass. Vi gjør alt vi kan for at du skal få en uforglemmelig golfreise til Lisboa.

Våre golfreisemål i Lisboa

Portugal, Lisboa

Aroeira Golf

Aroeira Lisbon Hotel ligger rett sør for Lisboa på den vakre kysten Costa Caparica. Med det nybygde boutiquehotellet blir den klassiske portugisiske golfresorten Aroeira helt komplett.

Fra 12 995 ,-

Portugal, Lisboa

Praia D'El Rey

Allerede i 2007 ble Praia D’El Rey utnevnt til Europas beste golfresort. Det er nå 10 år siden og nå kommer den oppgradering som vi ventet på med den helt nye golfbanen West Cliffs. En allerede fantastisk golfresort har nå om mulig blitt enda bedre. West Cliffs gir tidligere besøkende av Praia D’El Rey virkelig en grunn til å reise tilbake.