Golf på Kanariøyene

Kanariøyene består av syv øyer i Atlanterhavet og har i mange år vært et favorittreisemål blant norske turister. Med over 300 soldager og mildt klima er Kanariøyene perfekt å besøke året rundt.

Som golfreisemål har Kanariøyene blitt veldig attraktivt de siste årene, spesielt golfreisene til Tenerife og Gran Canaria er veldig etterspurt. Begge øyene kan tilby syv hvorav alle er av høy klasse. På flere av de resterende øyene har golfen også vunnet bakke.

På Lanzarote er det to golfbaner, mens Fuerteventura tilbyr fire golfbaner, inkludert en 18-hullsbane på Playitas herlig multisportkompleks.

En av de mer spektakulære golfbanene ligger på La Gomera. Den lille øya er nærmeste nabo til Tenerife og tilbyr den imponerende Tecina Golf. Banen ligger i en tidligere bananplantasje, hvor du får den vakreste utsikten over Atlanterhavet, og på en klar dag kan du også så Teide på Tenerife.

Golfvert og Golf Academy på våre golfdestinasjoner på Kanariøyene

På flere av våre destinasjoner på Kanariøyene kan du nyte av vår service med golfvert, og vi tilbyr også vår Golf Academy. Så hvis du vil slappe av og spille golf eller trene i ferien, gjør vi alt for å sikre at du får den aller beste golfturen til Kanariøyene.

Våre golfreisemål på Kanariøyene

Fra 12 495 ,-

Spania, Tenerife

Golf del Sur

På sydspissen av Tenerife tilbyr vi spill på den mest populære golfbanen som øyen kan tilby. Med spektakulær plassering av hotellet rett ved havkanten blir dette en opplevelse for golf, avkobling og herlige dager.