Golf på Kanariøyene

Kanariøyene består av syv øyer i Atlanterhavet og har i mange år vært et favorittreisemål blant norske turister. Med over 300 soldager og mildt klima er Kanariøyene perfekt å besøke året rundt.

Som golfreisemål har Kanariøyene blitt veldig attraktivt de siste årene, spesielt golfreisene til Tenerife og Gran Canaria er veldig etterspurt. Begge øyene kan tilby syv hvorav alle er av høy klasse. På flere av de resterende øyene har golfen også vunnet bakke.

På Lanzarote er det to golfbaner, mens Fuerteventura tilbyr fire golfbaner, inkludert en 18-hullsbane på Playitas herlig multisportkompleks.

En av de mer spektakulære golfbanene ligger på La Gomera. Den lille øya er nærmeste nabo til Tenerife og tilbyr den imponerende Tecina Golf. Banen ligger i en tidligere bananplantasje, hvor du får den vakreste utsikten over Atlanterhavet, og på en klar dag kan du også så Teide på Tenerife.

Golfvert og Golf Academy på våre golfdestinasjoner på Kanariøyene

På flere av våre destinasjoner på Kanariøyene kan du nyte av vår service med golfvert, og vi tilbyr også vår Golf Academy. Så hvis du vil slappe av og spille golf eller trene i ferien, gjør vi alt for å sikre at du får den aller beste golfturen til Kanariøyene.

Våre golfreisemål på Kanariøyene

Spania, Tenerife

Amarilla Golf

På sørspissen av Tenerife ligger Amarilla Golf i et område som i stor grad er assosiert med golf. Tenerife har bare syv virkelig gode golfbaner, men anses fremdeles, sammen med Gran Canaria, som de beste golføyene på Kanariøyene.

Spania, Tenerife

Buenavista

Buenavista er Golf Plaisirs bortgjemte perle på Tenerife. Det er en unik bane langt bort fra masseturisme, stress og mas på et sted der øya er som vakrest.

Spania, Tenerife

Golf del Sur

På sydspissen av Tenerife tilbyr vi spill på den mest populære golfbanen som øyen kan tilby. Med spektakulær plassering av hotellet rett ved havkanten blir dette en opplevelse for golf, avkobling og herlige dager.

Spania, Fuerteventura

Jandia

Jandia har lenge vært et paradis for surfere og soldyrkere. Nå åpner vi portene for golfere som vil nyte av sol, bad, boende av høy klasse og øyens mest spennende golfbane.

Spania, Gran Canaria

Meloneras

Glem ”Selskapsreisen” når du tenker på Gran Canaria. I dag er det luksushoteller og flotte golfbaner som gjelder. Men klimaet er selvsagt like bra nå som da.

Spania, Fuerteventura

Playitas

Spill så mye golf du vil i solen og varmen! Playitas er først og fremst kjent som et utmerket anlegg for dem som liker å trene ulike sporter men også veldig populært blant barnefamilier.

Spania, Lanzarote

Puerto del Carmen

Vakre Lanzarote er mest kjent for sin fantastiske kystlinje, lange sandstrenger og lava. Men Golf Plaisirs Lanzarote tilbyr også en riktig bra og spennende golfbane og et koselig og stilrent all inclusive-hotell.