Long Stay på Almerimar

Almerimar

Long Stay ved havet

Almerimar har vært et feriested for skandinaviske golfere i over 30 år. Spanias beste klima og den avslappende atmosfæren har lokket tusenvis av golfere på jakt etter den optimale golfdestinasjonen.

I det sørøstre hjørnet av Spania lyser solen aller mest, og regndager er ytterst sjeldne. Blant de soldrukne drivhusene, som en grønn oase ved havet, ligger Almerimar. I Almerimar bor du bekvemt med golfbanen på den ene siden og marinaen og den lange sandstranden på den andre. I marinaen finner du butikker, restauranter og barer, og området passer utmerket for en kveldspromenade før eller etter middagen. Alt du trenger, kan du finne innen gangavstand, hvilket gir et perfekt utgangspunkt for en avslappende golfferie. Nå er også motorveien fra Malaga flyplass klar, noe som gjør flyplasstransferen rask og smidig.

Fakta

Golfvert Ja
Avstand golfbane 0 m
Avstand flyplass Malaga Airport 200 km
Nærmeste by Almeria, 35 km
Baner i nærområdet 4
Arrangementer Konkurranser, utflukter m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 0,-

28 netter i leilighet
16 greenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert/pro

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon17.6℃

Golf Almerimar

Golfbaner ligger vakker til med Middelhavet på den ene siden og Sierra Nevadas snøkledde fjelltopper på den andre. Her finner du 27 hull med feriegolf når den er som best, med relativt sjenerøse fairways og en hyggelig og variert layout av parkkarakter, som allikevel kan tilby mange utfordringer. Blant de vanskeligere hullene finner man signaturhullet 12; et korthull på 150 meter mot en øygreen. Virkelig tøft hvis du har vinden mot deg. Det er med lettelsens sukk man går over broen inn mot greenen etter et vellykket resultat. De opprinnelige 18 hullene, ”Old Course”, er vår hovedbane, med utfordrende layout og flere innspill over vann. ”Classic Course” er den sist åpnede nihullssløyfen, som benyttes i visse perioder som hovedbane. Classic Course tilbyr den snilleste golfen – gode muligheter for en god score. Våre gjester går normalt ut først på morgenen for å nyte solen mens den står høyt på himmelen for så ta en nihullsrunde på ettermiddagen.

Fakta

Antall hull 27
Banekarakter Parkbane
Banefakta White, Par 36 3207 3122 2824 2730 2504
Red, Par 36 3013 2969 2652 2585 2495
Blue, Par 36 2988 2944 2708 2622 2484
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra matte og gress.
Banearkitekt Gary Player og Ron Kirby

Apartments Puerto Almerimar

Når det kommer til leiligheter, viser meglere vanligvis til tre ting: beliggenhet, beliggenhet og beliggenhet. Puerto Almerimar har sannsynligvis den beste beliggenheten i hele Almerimar. Hvis du skal velge et sted å bo, finnes det få steder som er bedre enn marinaen med en fantastisk utsikt over havnen og havet. Det er kun få minutters gange til golfklubben, samt en større dagligvarebutikk. Havet, marinaen og restaurantene ligger rett utenfor døren din.

Leilighetshotellet har rundt 20 leiligheter til leie og Golf Plaisir disponerer stort sett alle. I første etasje er det et servicekontor som er åpent fra 09:30 til 14:00 og deretter igjen fra 16:00 til 20:00. Utover åpningstidene vil verten være tilgjengelig på telefon. Det er heis i bygget som går helt opp til takterrassen, hvor du finner utendørsbassenget som er tilgjengelig for alle beboere. Bassenger er typisk spansk, noe som betyr at det ikke er oppvarmet, men det er åpent hele året. Selv om det kan være litt kaldt å bade på visse tider av året, er takterrassen ideell for soling hele dagen. Strøm er inkludert i prisen, noe som er et pluss fordi det betyr at du ikke trenger å betale noen ekstra avgifter ved utsjekking. Du kan imidlertid ikke unngå turistskatt som må betales ved avreise.

Almerimar er ikke en stor by, men den har mange restauranter og barer i nærheten av marinaen. Her kan du finne virkelig god og autentisk spansk mat, samt retter fra flere andre internasjonale kjøkken. Det er nærheten til alt som gjør Almerimar til en flott Long Stay-destinasjon, som får gjestene til å komme tilbake, år etter år.

Fakta

Beliggenhet Marinaen i Almerimar
Leiligheter Leiligheter med 1, 2 eller 3 soverom
I nærområdet Marina, restauranter, barer, basseng, tennis, vannsport, fiske og keramikk-kurs
Internett Gratis WiFi
Mer info Faktablad Puerto Apartments

Apartments Puerto Almerimar

Leiligheter med 1 soverom

Ettromsleilighet er 50 kvadratmeter store og ligner stort sett på flerromsleilighetene. Kjøkkenet er godt utrustet og har stekeovn, mikrobølgeovn, kjøleskap og fryser, men er litt mindre og mer tilrettelagt for to personer enn et kjøkken med flere gjester. Det er en vaskemaskin ved siden av kjøkkenet. Stuen er delt inn i spisestue og avslapningsområde med spisebord for fire personer, sofa og lenestol. Soverommet består av en dobbeltseng og en garderobe. Sengen er en klassisk spansk dobbeltseng med stor felles dyne som ikke kan deles opp i to enkeltsenger. Badet er romslig og har kombinert badekar og dusj.

Hver leilighet har balkong med bord og stoler, men i ettromsleilighetene er utsikten begrenset da det ligger et hus rett overfor. Takterrassen, hvor det er sol hele dagen, blir derfor en viktig ressurs. En ukentlig rengjøring av soverommet er inkludert, da skiftes også sengetøy og håndklær.

Fakta

Størrelse 50 kvadratmeter – stue, kjøkken og soverom
Fasiliteter AC, TV, vaskemaskin
Øvrig Fri WiFi, tilgang til basseng og takterrasse

Apartments Puerto Almerimar

Leiligheter med 2 soverom

Leilighetene av denne typen holder høy standard og byr på spektakulær utsikt. Den ligger i en sørøstlig posisjon, noe som gjør den til et perfekt sted å nyte strålende morgensol. For å få tilgang til ettermiddagssolen kan du ta heisen opp til en felles takterrasse, som er et populært sted blant leietakerne. Alle leilighetene med to soverom har balkong mot marinaen, noe som gir en fredelig følelse når du sitter og ser utover havet og aktiviteten i marinaen.

Leilighetene er 75 kvadratmeter store og har to soverom – ett med dobbeltseng og ett med to separate senger. Dobbeltsengen er klassisk spansk, noe som betyr at den ikke kan deles i to enkeltsenger og har én felles stor dyne. Kjøkkenet er godt utstyrt med alt som trengs for enkel matlaging, inkludert hvitevarer og komfyr med både stekeovn og vifte. Det er i tillegg mikrobølgeovn, kjøleskap, fryser og mange arbeidsflater. Vaskemaskinen er også plassert ved siden av kjøkkenet.

Stuen er relativt romslig, men har en lang smal form. Det er spiseplass samt stue med sofa og lenestol. Fra stuen har man utgang til balkongen via skyvedører i glass, hvor det er plass til både bord og stoler. Badet har kombinert badekar og dusj.

En ukentlig rengjøring av soverommene er inkludert, som inkluderer skifte av sengetøy og håndklær. Oppsummert er dette en velutstyrt og komfortabel leilighet med flott utsikt og en herlig atmosfære.

Fakta

Leilighetsstørrelse 75 kvadratmeter – stue, kjøkken og 2 soverom
Fasiliteter AC, TV, vaskemaskin
Øvrig Fri WiFi, tilgang til basseng og takterrasse, parkeringsplass

Apartments Puerto Almerimar

Leiligheter med 3 soverom

Dette er den største leiligheten vi tilbyr og den har et areal på 140 kvadratmeter, med tre romslige soverom og en stor stue. Akkurat som de andre leilighetene har også denne lyse farger, noe som gir en frisk følelse. Den store forskjellen er at det er flere soverom og alt er romsligere enn i de andre leilighetene.

Stuen er stor og planløsningen kan variere noe, men den er delt inn i en spisestue og en stue for sosialt samvær. Fra stuen kan du gå ut til balkongen hvor du kan nyte utsikten over småbåthavnen og havet med sørøstlig eksponering. Her får du strålende morgensol, men det er ingen kveldssol. For å nyte ettermiddagssolen kan du ta heisen opp til takterrassen eller besøke en av uterestaurantene i marinaen.

Kjøkkenet er godt utstyrt med alt som trengs for å lage mat og komfyren har både stekeovn og vifte. Det er mikrobølgeovn, kjøleskap, fryser og mange arbeidsflater. Vaskemaskinen er også plassert ved siden av kjøkkenet for enkelhets skyld. Det er to bad, begge med kombinert badekar og dusj, noe som gir ekstra komfort og bekvemmelighet for gjestene.

Fakta

Leilighetens størrelse 140 kvadratmeter – stue, kjøkken og 3 soverom
Fasiliteter AC, TV, vaskemaskin
Øvrig Fri WiFi, tilgang til basseng og takterrasse, parkeringsplass

Almerimar Golf

Hotel Golf Almerimar

Almerimar Golf Course

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.