Long Stay på Almerimar

Almerimar

Long Stay ved havet

Almerimar har vært et feriested for skandinaviske golfere i over 30 år. Spanias beste klima og den avslappende atmosfæren har lokket tusenvis av golfere på jakt etter den optimale golfdestinasjonen.

I det sørøstre hjørnet av Spania lyser solen aller mest, og regndager er ytterst sjeldne. Blant de soldrukne drivhusene, som en grønn oase ved havet, ligger Almerimar. I Almerimar bor du bekvemt med golfbanen på den ene siden og marinaen og den lange sandstranden på den andre. I marinaen finner du butikker, restauranter og barer, og området passer utmerket for en promenade. Alt du trenger, kan du finne innen gangavstand, hvilket gir et perfekt utgangspunkt for en avslappende golfferie. Flyplasstransferen fra Malaga til Almerimar går problemfritt på den nye motorveien.

Fakta

Golfvert Ja
Avstand golfbane 0 m
Avstand flyplass Malaga Airport 200 km
Nærmeste by Almeria, 35 km
Baner i nærområdet 4
Arrangementer Konkurranser, utflukter m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 26 995,-

28 netter i leilighet
16 greenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert/pro

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon29.9℃

Golf Almerimar

Golfbaner ligger vakker til med Middelhavet på den ene siden og Sierra Nevadas snøkledde fjelltopper på den andre. Her finner du 27 hull med feriegolf når den er som best, med relativt sjenerøse fairways og en hyggelig og variert layout av parkkarakter, som allikevel kan tilby mange utfordringer. Blant de vanskeligere hullene finner man signaturhullet 12; et korthull på 150 meter mot en øygreen. Virkelig tøft hvis du har vinden mot deg. Det er med lettelsens sukk man går over broen inn mot greenen etter et vellykket resultat. De opprinnelige 18 hullene, ”Old Course”, er vår hovedbane, med utfordrende layout og flere innspill over vann. ”Classic Course” er den sist åpnede nihullssløyfen, som benyttes i visse perioder som hovedbane. Classic Course tilbyr den snilleste golfen – gode muligheter for en god score. Våre gjester går normalt ut først på morgenen for å nyte solen mens den står høyt på himmelen for så ta en nihullsrunde på ettermiddagen.

Ukentlige reisende har forhåndsbestilt starttider om morgenen, mens flertallet av våre Long Stay-starttider er bestilt etter lunsj. I golfbutikken er det mulig å ombooke til andre tider, med forbehold om tilgjengelighet. Hvis du ønsker å spille sammen med venner som reiser i Long Stay-konseptet eller omvendt, spiller du hovedsakelig på en ettermiddag.

Fakta

Antall hull 27
Banekarakter Parkbane
Banefakta White, Par 36 3207 3122 2824 2730 2504
Red, Par 36 3013 2969 2652 2585 2495
Blue, Par 36 2988 2944 2708 2622 2484
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra matte og gress.
Banearkitekt Gary Player og Ron Kirby
Golfbag oppbevaring Tilbys mot et tillegg for ukentlige gjester. Inkludert i prisen for Long Stay-gjester

Apartments Puerto Almerimar

Når det kommer til leiligheter, viser meglere vanligvis til tre ting: beliggenhet, beliggenhet og beliggenhet. Puerto Almerimar har sannsynligvis den beste beliggenheten i hele Almerimar. Hvis du skal velge et sted å bo, finnes det få steder som er bedre enn marinaen med en fantastisk utsikt over havnen og havet. Det er kun få minutters gange til golfklubben, samt en større dagligvarebutikk. Havet, marinaen og restaurantene ligger rett utenfor døren din.

Få av leilighetene er privateid. Wilkt meir att utstyr og redning kan variere. I første etasje er det et servicekontor som har öptt vid fastslagna tider. Utover åpningstidene vil verten være tilgjengelig på telefon.For den badsugne fins en Lång och fin Sandstrand innenfor auch minutes promenade. En fast mengde strømforbruk er inkludert, som gjør at innenfor et normalt/rimelig forbruk slipper du å tenke på det. Ved uvanlig høyt forbruk kan det påløpe ekstra kostnader for strøm. Du kan imidlertid ikke unngå turistskatt som må betales ved avreise.

Almerimar er ikke en stor by, men den har mange restauranter og barer i nærheten av marinaen. Her kan du finne virkelig god og autentisk spansk mat, samt retter fra flere andre internasjonale kjøkken. Det er nærheten til alt som gjør Almerimar til en flott Long Stay-destinasjon, som får gjestene til å komme tilbake, år etter år.

Fakta

Beliggenhet Marinaen i Almerimar
Leiligheter Leiligheter med 1 eller 2
Internett Gratis WiFi
I nærområdet Marina, restauranter, barer, basseng, tennis, vannsport og fiske

Apartments Puerto Almerimar

Leiligheter med 1 soverom

(OBS! Duplex - leilighet i to etasjer)

Leilighetene har ett soverom og er 50 kvadratmeter store og ligner stort sett på leilighetene med flere soverom. Kjøkkenet har begrensede arbeidsflater og er utstyrt for enklere matlaging. Det er stekeovn, mikrobølgeovn, kaffetrakter, kjøleskap og fryser, vaskemaskin, men i disse leilighetstypene er kjøkkenet litt mindre og mer tilrettelagt for to personer enn et kjøkken med flere gjester. Stuen er delt inn i spisestue og avslapningsområde med spisebord for fire personer, sofa og lenestol. Soverommet er oppe og består av dobbeltseng og garderobevegg. Sengen er en klassisk spansk dobbeltseng med stor felles dyne som ikke kan deles i to senger. Badet er romslig og har kombinert badekar og dusj.

Leiligheten har balkong med enkle utemøbler bestående av bord og stoler. Leiligheten har utsikt over marinaen. Enkel rengjøring per uke er inkludert. Da skifter du også sengetøy og håndklær. Leilighetene renoveres fortløpende og kan variere noe i fargeskala og interiørdesign.

Fakta

Størrelse 50 kvadratmeter – stue, kjøkken og soverom
Fasiliteter AC, TV, vaskemaskin
Øvrig Fri WiFi, tilgang til basseng og takterrasse

Apartments Puerto Almerimar

Leiligheter med 2 soverom

Leilighetene i denne bygningen tilbyr en spektakulær utsikt. Beliggende i en sørøstlig posisjon, er det et perfekt sted å nyte strålende morgensol. Alle leilighetene med to soverom har balkong mot marinaen, noe som gir en fredelig følelse når du sitter og ser utover havet og aktiviteten i marinaen. Leilighetene har ulik karakter, noe som gjør at utstyr og innredning varierer mellom leilighetene.

Disse spesifikke leilighetene er 75 kvadratmeter store og har to soverom – ett med dobbeltseng og ett med to separate senger. Dobbeltsengen er klassisk spansk, noe som betyr at den ikke kan deles i to senger og har en felles stor dyne. Kjøkkenet er utstyrt med alt som trengs for enkel matlaging, inkludert ferske hvitevarer og komfyr med både stekeovn og vifte. Det er også en mikrobølgeovn, kaffetrakter, kjøleskap, fryser, men noe begrenset med arbeidsflater. Kjøkkenet er mer egnet for to personer enn et kjøkken for flere gjester. Vaskemaskinen er også plassert ved siden av kjøkkenet.

Stuen er relativt romslig, men har en lang smal form. Det er spiseplass samt stue med sofa og lenestol. Fra stuen har man utgang til balkong via skyvedører i glass, hvor det er plass til enklere utemøbler bestående av både bord og stoler. Badet har kombinert badekar og dusjløsning.

En ukentlig rengjøring av soverommene er inkludert, som inkluderer skifte av sengetøy og håndklær. Leilighetene renoveres fortløpende og kan variere noe i fargeskala og interiørdesign. Oppsummert er dette en komfortabel leilighet med flott utsikt og en herlig atmosfære.

Fakta

Leilighetsstørrelse 75 kvadratmeter – stue, kjøkken og 2 soverom
Fasiliteter AC, TV, vaskemaskin
Øvrig Fri WiFi, tilgang til basseng og takterrasse, parkeringsplass

Almerimar Golf

Hotel Golf Almerimar

Almerimar Golf Course

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.