Våre tilbud

Her ser du alle våre aktuelle kampanjer. I tillegg finnes muligheten til å bestille billige flyseter og komplette rabatterte golfreiser. Bestill allerede i dag da tilgjengeligheten er begrenset.

Kampanje til Fuerteventura

På Fuerteventura skinner solen over strendene og den fine golfbanen. Overnattingsstedet ligger ved havet innen gangavstand til den koselige landsbyen Caleta de Fuste. Fram til 7. juli tilbyr vi 1000 kr i rabatt per person per uke på Elba Sara Hotel. Benytt sjansen til å bestille din 7- eller 14-dagersreise til Fuerteventura før det!

Les mer om Caleta de Fuste

 

Kampanje på Gran Canaria

Gran Canaria har alt – strendene, luksushotellene, shopping, klimaet, naturen, barene, restaurantene og fantastiske golfbaner. Glem ”Sällskapsresan” når du tenker på Gran Canaria. Nå til dags er det luksushotellene og fantastiske golfbanene som gjelder. Men klimaet er selvfølgelig like bra nå som da. Til og med den 30. juni kan du spare opp til 3500 kr per person når du bestiller en ukesferie til Gran Canaria. Selvfølgelig gir vi dobbelt rabatt til dere som velger å være borte i to uker!

Les mer om kampanjen

 

Prisnedsatte reiser

Her har vi samlet alle våre prisnedsatte reiser. Her er det muligheter til å gjøre et kupp på Golf Plaisirs ukesreiser for deg som er fleksibel med når og hvor din golfreise går. De fleste av de prisnedsatte reisene har avgang innen kort tid, men du kan også finne reiser med avreisedato om et par måneder. Siden oppdateres jevnlig, så kom tilbake ofte og finn din golfreise til en redusert pris.

Se alle prissnakkte golfreiser

 

Enkeltrom for bare en krone

Perfekt for deg som velger å reise alene, for venner eller bekjente som reiser sammen. Enkeltrommet gir muligheten til å nyte sin egen tid og reflektere uten å bli forstyrret. Det er et sted der man kan være seg selv og samle energi etter en dag med golf og opplevelser. Det gir rom for personlig avslapning, meditasjon og ettertanke, noe som kan være gunstig for mental helse og velvære. Sosial samvær er for det meste veldig hyggelig, men når man reiser alene kan det også være ganske påtrengende, og man ønsker å kunne snorke i fred, uten å måtte høre kommentarer om det dagen etter. Hvor mange turer har du unnlatt å bli med på fordi pristillegget for enkeltrom har vært altfor høyt? Tenk om det fantes en løsning på det.

Se alle tilbudene om enkeltrom her