Golf i KwaZulu-Natal

Spille golf i KwaZulu-Natal er for mange en drøm. Kombiner de fine golfbanene i det tropiske klimaet med luksureriøse hotell og klandrefri service gjør denne golfreisen til Sør-Afrika til et herlig minne for livet.

I den tropiske regionen KwaZulu-Natal finner du et antall veldig lekre golfbaner ute ved kysten til det indiske hav. Her finner du klassiske mesterskapsbaner som Durban Country Club eller Wild Coast Sun Country Club og moderne parkbane som Zimbali Country Club. Det finnes også en hel del mindre kjente golfperler i regionen som kanskje ikke er der de fleste turister spiller. Noen av disse er Selborne Country Club og Southbroom Golf Club.

Det tropiske klimaet gjør at mange Sørafrikanere velger å legge ferien hit. Her kan man nyte av sol og bad på noen av de fantastiske strendene, ha aktive dager i solen med tennis, vandre i naturen eller mountainbiking.

Akkurat som i øvrige deler av Sør-Afrika er servicen som oftest klandrefri. Her finner du alltid noen som ser til at du som gjest har det bra, uansett om det er på restaurant, golfbane eller på hotellet. Nyte mat og vin er billig i KwaZulu-Natal. Langs kysten ligger de små koselige feriebyene som perler på en snor. Her kan man finne fantastisk fisk- og skalldyrrestauranter. Vi anbefaler gjerne et besøk på klassiske The Oyster Box i Umhlanga. På det flotte hotellet finnes noe på menyen for enhver smak.

Golfvert i KwaZulu-Natal

På våre golfreiser til KwaZulu-Natal kan du alltid nyte av vår service med golfvert. Vi gjør alt vi kan for at du skal få en uforglemmelig golfreise til dette fantastiske landet.

 

 

Våre golfreisemål i KwaZulu-Natal