Black Mountain

Black Mountain

Utenfor strandbyen Hua Hin ligger den svenske golfbanen Black Mountain GC. Banen åpnet i 2007 og ble innen 2 år utpekt som den beste mesterskapsbanen i Thailand. Beliggende i en dal ved foten av fjellet Black Mountain, finner man 27-hulls anlegget, med en fantastisk layout blant vakre vannveier og utrolig bra tilstand, så det er enkelt å forstå hvorfor Stig Notlövs golfdrøm faller i smak for mange.

Black Mountain tilbyr ikke bare en 27-hulls bane, men også muligheter for avslapning med ulike spa-behandlinger, treningssenter, tennis og en stor badepark. Vi bor i de populære bassengvillaene som består av to soverom og et kombinert kjøkken og stue på totalt 155 kvm inkludert terrassen. Fra du ankommer til du forlater er det slående hvor godt organisert og høy servicenivået er på Black Mountain.

Omtrent 25 minutter med drosje unna ligger Hua Hin, her finnes et bredt utvalg av restauranter, barer, hoteller, shopping og kveldsmarkeder. Hua Hin er ingen stor by, og har bare rundt 75 000 innbyggere. Det er imidlertid et veldig kjent badeby da den thailandske kongefamilien har sitt sommerresidens her. Det finnes utallige golfbaner, og Royal Hua Hin GC åpnet allerede i 1924. Hua Hin har alt en storby kan tilby, uten å være det.

Uansett om du har vært i Thailand tidligere eller om det er første gang vil du trives utmerket på Black Mountain. Med fantastisk golf, varmt vær og nærheten til Hua Hin passer denne anlegget den erfarne golfspilleren, soltilbederen og gourmeten. Alle med det felles målet om å ha en virkelig flott og minnerik ferie.

Fakta

Golfvert Ja
Avstand flyplass Bangkok, 230 km.
Avstand til golfbane Gangavstand, men det er en skytteltjeneste å bruke.
Arrangemang Konkurranser, middagsarrangementer, utflukter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 29 995,-

9 netter i bassengvilla for 2 personer
selvbetjening
5 heldags greenfee på Black Mountain
fly
flyskatt
flyplasstransport
transport av golfbag
service av golfverten vår

Tillegg
Caddiefee 350 THB (ca 100 kr)
Drikkepenger til caddien er obligatorisk og betales etter avsluttet runde.

Større selskap?
På Black Mountain finnes større villaer tilpasset for selskap på 4 personer. Villaene består av to soverom med separate bad og felles stue/kjøkken.
Spar 2775 kr/per person sammenlignet med ordinær pris.

Turistskatt
På mange av våre reisemål tar lokale myndigheter ut en spesiell turistskatt ved hotellovernattinger. Denne turistskatten legges til på hotellnotatet og betales ved utsjekking fra hotellet. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon25.9℃

Black Mountain Golf Club

Black Mountain er en førsteklasses bane og rangeres konstant høyt blant de asiatiske golfbanene. Uten tvil betraktes den som den fremste golfanlegget i Hua Hin og i hele Thailand. Beliggende litt over en mil fra havet, er golfbanen omgitt av majestetiske tropiske trær og restene av ananasplantasjer, med de karakteristiske store svarte kippbergen som gir en naturlig følelse av dalen.

De første 18 hullene på Black Mountain ble åpnet i 2007 og ble skapt av Phil Ryan. Siden 2016 har den blitt utvidet til å bli en 27-hulls anlegg med tre forskjellige 9-hulls løp som kan kombineres under oppholdet. De nyeste 9 hullene, West Course, ble delvis bygget der det tidligere var en par 3-bane. Selv om de tre løpene holder tilsvarende kvalitet, gir de originale 18 hullene – som nå går under navnene East Course og North Course – en genuin mesterskapsbane følelse. De første 9 hullene innbyr til aggressivt spill når man jakter birdies, men det kreves dyktighet og klokskap for å navigere seg frem. Både hull 4 og 6 har øy-greener som er vanskelig å nå og dessuten ganske bølgete.
Det finnes mange steder der man fristes til å ta opp mobilkameraet for å forevige de vakre utsiktene. Hullet som kanskje er mest fotografert, og samtidig et av de vanskeligste, er hull 11 eller, for å være korrekt, hull 2 på North Course. Det er et ekstremt vakkert par 3-hull der man tvinges til å slå over vannet til et lite green. North Course er generelt noe mer utfordrende en de øvrige løpene.

På Black Mountain er det, likt de fleste golfbanene i Thailand, obligatorisk å ta en caddie. Selv om dette ikke er vanlig i Norden, utgjør caddien en stor ressurs på Black Mountain. De er dyktige og spesielt flinke til å lese greenen, der de kan identifisere den minste bølging. Det dreier seg ikke bare om å lese linjen, men også å bedømme hvor mye gresset påvirker ballen. Gresset har en tendens til å vokse mot nærmeste vannhinder, noe som kan påvirke puttlinjen betydelig. Caddien erstattes med en fast avgift før runden, og det er vanlig å gi caddien drikkepenger. Det finnes retningslinjer for minimumsbeløpet, men det er fritt frem å gi mer om man er fornøyd med hjelpen man har fått.
Om man mot formodning blir lei av spillet på Black Mountain, finnes det flere andre golfbaner i nærheten. Blant de mest kjente langs kysten finnes Banyan og Springfield. Totalt finnes det 11 baner å velge blant, inkludert den historiske Royal Hua Hin GC som åpnet allerede i 1924.

Fakta

Antall hull 27 hull fordelt på tre 9-hulls løkker
Banefakta
East, Par 36 3470 3372 3240 3020 2853 2624
North, Par 36 3435 3228 3094 2849 2690 2551
West, Par 36 3396 3219 3104 2939 2683 2561
Caddie-avgift 350 THB (ca. 100 kr). Tips til caddien betales på stedet.

Black Mountain Villas

På Black Mountain Golf Resort finnes ulike boalternativer, som skiller seg fra det tradisjonelle hotellkonseptet. I stedet tilbys det villaer og leiligheter, der de større og mer luksuriøse villaene ligger spesielt langs hull 1, 10 og 11. Våre bassengvillaer ligger litt avsides i et villaområde, en bit fra klubbhuset. Disse villaene tilbyr samme grunnoppsett, men kan variere i møblering og fargevalg. Hver enhet har to soverom med eget bad, et felles kjøkken og stue samt en terrasse og basseng. Totalt måler villaene 155 kvadratmeter. Kjøkkenene er utrustet i europeisk stil og egner seg utmerket til matlaging.

Selv om hver villa har kapasitet for fire personer, så er standardprisen basert på dobbeltrom, hvilket betyr at to personer har tilgang til hele villaen. Boenheten inkluderer AC, gratis internett, rengjøring, skift av sengetøy og håndklær ukentlig samt sluttrengjøring.
Villaene tilbyr transport til klubbhuset via shuttlebuss, for de som foretrekker å ikke gå. I tillegg til golf finnes det mulighet for tennis, besøk på badeland, spa og treningsstudio i tilknytning til klubbhuset. Her kan man også nyte varierte måltider på den utmerkede restauranten, som serverer frokost, lunsj og middag med en meny som strekker seg fra pasta til grillede retter samt inkluderer også klassisk thailandsk mat. Dessuten tilbys det shuttle-service til Hua Hin (12 km unna) som har et bredt utvalg av restauranter og barer. Her kan man også besøke nattmarkedet eller noen av de mindre bryggene der havets delikatesser serveres.

For mange er stranden i Hua Hin den største attraksjonen, med sin hvite sand og fine korn. Selv om den kanskje ikke når opp til de paradisstrender som er tilknyttet Thailand, er det et populært sted der hotellene langs stranden skaper en imponerende ramme av turister som bader og nyter solen. For de som vil blande strandlivet finnes det vakre templer å besøke, og like sør for Hua Hin ligger nasjonalparken Khao Sam Roi Yot med sin vakre natur og grotter å utforske. I Hua Hin, der kongen har sitt sommerresidens, finnes det mer å oppdage enn man forventer fra en relativt liten by.

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhet På golfbanen.
Villaene To soverom med separate bad og felles kjøkken og stue. Eget basseng og terrasse. Totalt areal inkludert terrasse er 155 kvadratmeter. Alle villaene har AC og velutstyrte kjøkken for enklere matlaging. Rengjøring av villaene og skifte av sengetøy og håndklær foregår ukentlig. Sluttrengjøring er inkludert.
Fasiliteter Privat basseng, spa, treningsstudio, restaurant og badeland.
Wifi Gratis internett.

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.