Før reisen

Avbestillingsbeskyttelse

Golf Plaisirs avbestillingsbeskyttelse Grunn gjelder ved sykdommen sammen med gyldig legeattest i henhold til Golf Plaisirs reisevilkår. Avbestillingsbeskyttelsen kan tegnes ved bestilling av reisen, det vil si at forsikringen må bestilles før depositum og faktura er betalt. Ved kansellering av reise vil ikke kostnaden for avbestillingsbeskyttelsen etterbetales og det vil også bli tatt et administrasjonsgebyr på 200 kr. Kostnaden for avbestillingsbeskyttelsen styres av totalprisen for reisen.

For reiser som koster mer enn 25 000 kr per person tilbyr Golf Plasir ikke egen avbestillingsforsikring. Vi anbefaler derfor at du tar kontakt med et forsikringsselskap. Det er også flere kredittkort som automatisk gir avbestillingsbeskyttelse ved å benytte det ved betaling. Generelt anbefaler vi derfor samtlige reisende om å kontrollere hvilke forsikringer de har og hva som gjelder ved betaling av reisen med kredittkort.

Merk at Golf Plaisirs Avbestillingsbeskyttelse Grunn også forsikrer deg hvis noen i ditt reisefølge blir rammet av sykdom og du av denne grunn ikke har mulighet til å reise.

 

Avbestillingsbeskyttelse Pris
Reisens totalpris per person opp till 10 000 kr. 250 kr. per person
Reisens totalpris per person fra 10 001 – 15 000 kr. 400 kr. per person
Reisens totalpris per person fra 15 001 – 25 000 kr. 700 kr. per person

 

Avbestillingsbeskyttelse

Din informasjon

loading Takk for din forespørsel. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig og bekrefter din bestilling Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.