Før reisen

Bestilling av reisen

Din golfreise bestiller du enten her på hjemmesiden, på vår bestillingsside, eller via telefon med Golf Plaisirs salgsavdeling på 21 01 75 88. Hvis du har en kampanjekode du ønsker å benytte kan du oppgi denne ved bestillingen online. Rabatten blir da trukket direkte fra fakturaen. Vær oppmerksom på at eventuelle kampanjekoder må oppgis ved bestilling. Golf Plaisir har ingen mulighet til å legge inn en rabatt etter at bestillingen er bekreftet med depositumsinnbetaling.

Noen ganger har man ønsker om for eksempel å bo på en bestemt etasje eller i et bestemt rom. Vi tar gjerne i mot slike forespørsler for å gi deg en best mulig reise. Vi kan imidlertid aldri garantere at dine ønsker blir oppfylt, med mindre det er tydelig at det er noe som er blitt bestilt og betalt av deg.

Bestilling av reisen

Din informasjon

loading Takk for din forespørsel. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig og bekrefter din bestilling Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.