Årets beste kampanje til Gran Canaria!

Bestill golfreisen innen 30. juni!

Gran Canaria har alt - strendene, luksushotellene, shopping, klima, natur, barer, restauranter og fantastiske golfbaner. Glem «Selskapsreisen » når du tenker på Gran Canaria. Nå for tiden er det luksushoteller og fantastiske golfbaner som gjelder. Men klimaet er selvsagt like bra nå som da.

Frem til 30. juni sparer du opptil 3 500,- per person når du bestiller en ukentlig reise til Gran Canaria. Vi gir selvfølgelig dobbel rabatt til dere som velger å være borte i to uker!

SPANIA, GRAN CANARIA

Meloneras Baobab

Spar opptil 3500,- per uke

Mange reiser nå utenlands på ferie og de fleste av oss har besøkt Kanariøyene på et tidspunkt. På listen over de mest populære reisemålene ligger Gran Canaria som regel øverst. Et reisemål har ikke så høy plassering år etter år med mindre flertallet velger å reise tilbake. Går du tilbake, er det rett og slett bra. Gran Canaria har alt: strendene, luksushotellene, shopping, klima, natur, barer, restauranter og fantastiske golfbaner. Real Club de Golf, eller Bandama som den kalles, er Europas eldste golfklubb utenfor de britiske øyer og ble grunnlagt tilbake i 1891. Golf har eksistert på øya lenge, men det er nye tilskudd som Salobre, Anfi Tauro og Meloneras som tiltrekker golfere til å returnere til denne strålende øya.

Läs mer om Meloneras Baobab

SPANIA, GRAN CANARIA

Meloneras Villa del Conde

Spar 3500,- per uke

Villa del Conde tilhører virkelig luksuskategorien 5-stjerners hotell. Her får du det lille ekstra under golfferien, men også en perfekt beliggenhet fra en rekke aspekter. Kanariøyene har det ideelle klimaet for de som ønsker å spille golf om vinteren, og Gran Canaria er definitivt en av de mest populære øyene for golfere. Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse at Villa del Conde, som ligger bare et steinkast fra sandstranden i Costa Meloneras, er et av de mest populære hotellene.

Läs mer om Meloneras Villa del Conde

SPANIA, GRAN CANARIA

Maspalomas, Kumara Serenoa

Spar 2000,- per uke

Maspalomas har en hyggelig og avslappet atmosfære og er kjent mer for de bølgende sanddynene enn et pulserende natteliv. Vår innkvartering Kumara Hotel ligger perfekt til ikke langt fra den milelange stranden og Maspalomas Golf som er en veletablert golfbane med over 50 år bak seg. En golfbane som ligger et steinkast fra et naturreservat med sanddyner er selvsagt veldig skotsk stil uten å være en linksbane.

Läs mer om Maspalomas