Valescure Golf

Valescure

det beste av den franske rivieraen!

Valescure Golfklubb ligger i nærheten av det asurblå Middelhavet sørøst i Frankrike, som er et av verdens mest populære golfreisemål, nettopp den myteomspunne franske rivieraen. I tillegg til mengder av golfbaner av høy kvalitet ligger rivieraen vakkert til med havet i sør og majestetiske fjell i nord.

Få steder er så nært forbundet med prakt, luksus og eleganse som den franske rivieraen. Dette er virkelig et utmerket reisemål for en golfferie med fint vær, guddommelig mat, tett mellom golfbanene, koselige byer, vakre strender og interessante severdigheter. Valescure GC går tilbake til 1800-tallet og var allerede den gang populært, ikke minst for den engelske sosieteten. Rett ved siden av golfbanen finner du det nydelige Najeti Golf Hotel. Hele golfanlegget har perfekt beliggenhet like ved kystbyen St. Raphael midt mellom de populære feriebyen i Frankrike; Cannes og St. Tropez – det kan ikke bli bedre, dette er det beste av rivieraen!

Fakta

Golfvert Ja
Avstand hotell-golf 0 m
Avstand flyplass Nice Côte d'Azur Airport, 63 km.
Arrangement Turneringer, middagsarrangement, utflukter m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 0,-

7 netter i dobbeltrom
7 frokost og 4 middager
4 stk. heldagsgreenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon21.6℃

Golf de Valescure

Golfbanen i Valescure ble grunnlagt i 1895 som en av forutsetningene for å gjøre området til et favorittreisemål for den engelske sosieteten ved århundreskiftet. Anlegget har blitt modernisert gjennom årene, men layouten er fortsatt av tradisjonell engelsk parkbane-karakter med små greener, doglegs og nivåforskjeller som utgjør den største utfordringen på banen. En annen detalj som minner om britisk parkbane er den varierende lengden på hullene. Et kort par 4 kan følges av et langt par 3. Banen er relativt kort og lett å gå, så golfbil er ikke nødvendig. Det er tusenvis av pinjetrær og hullene er pent innrammet, men har fortsatt brede og sjenerøse fairways på de fleste hullene. Å spille en bane fra 1800-tallet kan kjennes både frigjørende og unikt jamført med alle de nybygde supermoderne golfbanene som ofte er støpt i samme form.

Allerede fra første hull kjennes en ro i kroppen, banen byr opp til dans i et rolig og behagelig tempo. Det starter med et kort par 4-hull med en innbydende bred og grønn fairway. Perfekt start og en god mulighet til å finne ditt spill for dagen allerede ved første slag. Et av våre favoritthull er det femtende, et trangt par 4 fra tee som senere blir bredere, men med et vannhinder på venstresiden. Her kan det anbefales å stoppe opp for å lytte til stilheten og bare nyte stunden. Vi elsker banen, den passer fremfor alt middels- og høyhandicapgolfere som ikke vil ha den tøffeste utfordringen, men som foretrekker en avslappende runde i fantastisk natur. For den som vil utforske flere golfbaner i området så ligger Estérel Golf mer eller mindre som nabo.

Klubbhuset som ligger inntil hotellet skaper en herlig atmosfære, noe vi liker godt. Man møtes av en klassisk robust bardisk i eik, gamle svarthvitt fotografier av golfbanen og en familiær mottagelse som gjest på den anerkjente golfklubben.

Fakta

Antal hull 18
Banekarakter Eldre park og skogsbane
Banefakta Par 68, 5030 5030 4742 4503 4302
Drivingrange Ja, utslag fra matte og gress
Design Harry Shapland Colt

Najeti Golf Hôtel de Valescure

Akkurat som alt annet i Valescure er det en spennende historie som hører til Najeti Golf Hotel de Valescure. Det opprinnelige hotellet ble bygd i forbindelse med verdensutstillingen i Paris i 1889 som en base for den norske delegasjonen. Det nåværende hotellet er virkelig et golfhotell i ordets sanne bemerkelse, lite og sjarmerende med 63 rom over tre etasjer. Najeti Golf Hotel de Valescure ligger i tilknytning til klubbhuset, så du kan gå innendørs, via hotellets resepsjon, direkte til golfklubben om ønskelig – enkelt, smart og perfekt! Hotellet er litt mindre og passer derfor perfekt inn i den øvrige strukturen rundt Valescure Golf Resort.

Rommene på Najeti Golf de Valescure er relativt nylig renovert og velutstyrt. Alle rommene har en terrasse eller balkong av middelsstor størrelse. Den ene siden vender ut mot bassengområdet og golfbanen, og den andre mot den fredelige hagen. Komplekset er kompakt og fra den innbydende og hyggelige resepsjonen er det ikke mange skritt til både restauranten og golfklubben. Via resepsjonen kan man ta seg til bassengområdet, som kun er åpen i sommermånedene, eller hagen som mer eller mindre går i et med golfklubbens øvningsgreen for nærspill, bare en hekk skiller – veldig gjennomtenkt og sjarmerende. Restaurantens hyggelige matsal ligger nede ved bassenget og har en stor terrasse der du kan nyte vår frokost. Noe godt å drikke før, eller etter maten kan du ta i klubbhusets bar som er i sammenheng med resepsjon via biljardrommet. Som en del av den nylig gjennomførte renoveringen ble det bygd en separat spaavdeling med badstue, damp- og boblebad. Her kan du også bestille ulike skjønnhetsbehandler eller en massasje og få behandling av den trøtte golfryggen. På Valescure er det også en tennisklubb med ca. 10 baner, noe for de som har krefter igjen etter golfen.

Hvis du ønsker å utforske området etter golfen er det en kort buss eller drosjetur ned til sentrum av St. Raphael med sin lange strandpromenade omgitt av restauranter, barer og butikker. Det er samme avstand til middelalderbyen Frejus med sin sjarmerende gamleby og historiske bygninger. For de som ønsker en lengre utflukt, tar toget deg raskt til Nice, Cannes eller Monte Carlo. I fjellene over Valescure finner vi pittoreske provençalske landsbyer, vingårder og en fantastisk natur med turstier med varierende lengde og vanskelighetsgrad.

Ja, som du forstår er Valescure Golf Resort en av de beste på den franske rivieraen, her finner du alt for en vellykket golfbegivenhet!

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhet Vegg-i-vegg med Valescures klubbhus
Rom 63. Alle rum med balkong eller terrasse, AC, safetybox, og minibar.
Fasiliteter Restaurant, bar, utendørsbasseng, spa, tennis, bueskyting m.m.
WiFi På hotellet finnes det trådløs tilkobling til internett uten ekstra kostnad.

Golf Hôtel Valescure

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.