Long Stay på La Sella

La Sella

Long Stay i nærheten av Dénia!

Helten og Ryder Cup kapteinen José Maria Olazabal gjorde ikke bare et mirakel med det Europeiske laget i Chicago høsten 2012. Han har også skapt et antall veldig fine golfbaner. En av disse er 27-hullsanlegget La Sella Golf Course som ligger nord for Alicante.

Ved foten av fjellet Montgó, midt mellom Alicante og Valencia ligger La Sella i nasjonalparken med samme navn. La Sella er et komplett golfanlegg; 27 hull designet av José-Maria Olazabal, fine treningsområder i en herlig natur, alt et steinkast fra de komfortable leilighetene. Golfbanen ble åpnet i 1992 og man har suksessivt renovert hver 9-hullsrunde. Denne total renovering av greenområdene og bunkere ble avsluttet etter sommeren 2021. De som nå besøker La Sella kommer til å bli møtt av en delvis ny og oppdatert golfbane der også visse hull har fått en helt ny strekning Vil du ta en pause fra golfen har du kort vei til to byer, Denia er den litt større med shopping og noen veldig gode restauranter eller rolige Javea med fine strender for behagelige stunder på dagen som på kvelden.

 

 

 

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNei
Baner i nærområdet10
Avstand flyplassAlicante Airport, 100 km
Avstand golfbaneVed siden av golfbanen
Nærmeste byDénia, 7 km
ArrangementerTurneringer, utflukter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 29 495,-

28 netter i leilighet
28 frokoster og 2 middager eller selvhushold*
16 heldagsgreenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon24.5℃

La Sella Golf

Går det å finne en god golfbane i Spania som ikke er omringet av hus? Nja, men La Sella er kanskje det nærmeste man kan komme. José-Maria Olazabals skapelse ligger vakkert innlemmet i naturreservatet Montgó med bare et fåtall hus innen rekkevidde. Banens tre nihulls-sløyfer er oppkalt etter ulike vinder. Den første gule sløyfen heter Llebeig – den varme vinden fra Sahara på det Valencianske språket, og her har man fin utsikt over nasjonalparken og lay-outen gjør at man ofte har brukt for alle køllene i bagen. Llebeig har et ganske enkelt åpningshull som etterfølges av en del ganske smale hull med godt voksne pinjeskogkorridorer. Hull 7 er ett av banens vanskeligere par 4-hull og måler over 400 meter fra klubbtee.

Den andre røde sløyfen, Gregal, er oppkalt etter den vinden man i antikken benyttet for å segle til Hellas. Her kan man på flere hull være lite mer vågal med driveren og det er i det hele en mer åpen bane. Det er en god miks mellom vanskelige og flere lettere hull der den som slår langt har mulighet til å nå greenen på ett slag, i alle fall når det er medvind. Hull 7 og 8 har mer vann i spill og de siste hullene byr på en spennende avslutning.

Den siste og nyeste sløyfen heter Mestral, oppkalt etter vinden i nord. Selv om havet ligger en godt stykke fra golfbanen så har man en spektakulær utsikt mot havet, Segariafjellet og naturparken Montgó. La Sella Golf har også et gedigent treningsområde og en bra drivingrange.

I 2021 ble et omfattende renoveringsarbeid av La Sellas 27 hull avsluttet. Greenene er nå faste og jevne med bermudagress. Alle bunkerne er renovert og mange er blitt flyttet som en tilpasning til hvordan golfen er blitt utviklet med flere og flere langtslående spillere. Visse hull har fått en helt ny banestrekning så de som tidligere har besøkt La Sella siden åpningen 1992 har delvis en helt ny og oppdatert golfbane å se frem til.

 

Fakta

Antall hull 27
Banekarakter Parkbane
Banefakta Llebeig, Par 36 3166 3074 2648
Gregal, Par 36 3123 3039 2602
Mestral, Par 36 3052 2788 2294
HCP-grense 54
Banearkitekt José-Maria Olazabal

The Residences La Sella

Et opphold på La Sella Golf Resort & Spa gjør at også den mest kresne golferen trives som en fisk i havet. Våre Long Stay-gjester bor på The Residences La Sella som ligger på andre siden gaten fra det 5-stjerners Marriotthotellet, på vei til første tee.

Leilighetene er også de 5-stjerners da de går i samme innredningsstil som hotellet. Det er lyst og pent og veldige påkostet. Hver leilighet er på 75 kvm og består av et soverom og et oppholdsrom med et velutstyrt kjøkken med både oppvask- og vaskemaskin. Dessuten er det gratis wifi, safe, satellitt-TV, terrasse med utsikt og romservice. Det er ikke direkte golfutsikt selv om leilighetene bare ligger noen 100 meter fra klubbhuset. Balkongen eller terrassen vender mot felleshagen med basseng. Bassenget er ikke oppvarmet men det er behagelig å se på og terrassen eller balkongen er godt beskyttet mot gårdsplassen.

I tilslutning til La Sella Residences leiligheter så er det hotellets tre restauranter og den på golfklubben man kan velge blant. Området rundt Denia har fått utnevnelsen City of Gastronomy av UNESCO og her er det flere Guide Michelin-restauranter enn i storbyen Valencia. De kan smykke seg med både 2- og 3-stjerners restauranter men også flere 1-stjerners. I området rundt Denia trenger man definitivt ikke gå på en Guide Michelin-restaurant for å få god mat. Fra leilighetene er det mindre enn 10 minutters taxireise til Denias gågate med en rekke restauranter. Denia er et hyggelig sted å spise ute og det er bra med restauranter der finsmakerne vil trives.

Når man bor på The Residences La Sella så er man nesten i nasjonalparken Montgó, bare 10 minutter fra strendene i Denia og Javea og et steinkast fra første tee på La Sella Golf.

Fakta

BeliggenhetRett ved siden av La Sella Golf
Suiter50. Alle suitene har soverom, stue og kjøkken. I tillegg AC, safe og terrasse.
FasiliteterUtendørs svømmebasseng, romservice, parkering, bilutleie, treningsstudio og spa.
WifiTrådløs internettilkobling uten ekstra kostnad.

La Sella Golf Movie

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.