Meloneras, Villa del Conde
Velg mellom to forskjellige greenfee-pakker!

Meloneras, Villa del Conde

Luksus opphold på Gran Canaria

Villa del Conde hører virkelig hjemme i luksuskategorien av 5-stjerners hotell. Her får du det lille ekstra i golfferien men også en perfekt beliggenhet sett fra en rekke ulike aspekter. Kanariøyene er ideelt for de som vil spille golf om vinteren, og Gran Canaria er definitivt en av de mest populære øyene for golfere. Costa Meloneras er det varmeste området på Gran Canaria. Det er kanskje ikke så overraskende at Villa del Conde, som bare ligger et steinkast fra sandstranda, er ett av de hotellene der gjestene våre trives aller best.

Det er varmen og de lange sandstrendene som lokker tusenvis av turister til Gran Canaria fra hele verden. For oss golfere er det kombinasjonen med golfbanene Meloneras, Anfi Tauro og Maspalomas som gjør Gran Canaria til førstevalget år etter år. For deg som vil unne deg litt ekstra på reisen så er 5-stjerners Villa del Conde det soleklare valget. Det er hotellkjeden Lopesans kronjuvel og ligger perfekt plassert bare et steinkast fra stranden og like nært til alle restaurantene og butikkene langs Meloneras’ strandpromenade. Det er ikke gangavstand til Meloneras Golf men fra golfbanen kan man se Villa del Condes karakteristiske tårn langs kysten.

Fakta

Golfvert Ja
Baner i nærområdet 7
Avstand Hotell – Golf 5 km, transport inngår
Avstand flyplass 40 km
Nærmeste by Playa del Inglés, 3 km
Arrangementer Konkurranser, middagsarrangement, utflukt til annen golfbane mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 21 495,-

7 netter i dobbeltrom
Frokostpensjon
5 heldagsgreenfee på Meloneras alt. Play Around
fly
flyskatt
transport av golfbag
transfer hotell til golfbanen til faste tider
flygplasstransfer
service av vår golfvert

Halvpensjon
Det er mulig å oppgradere oppholdet på Village Heights til halvpensjon.

Greenfeepakken Play Around
Når du reiser til Meloneras er det også muligheter for spill på andre baner. Du spiller 3 ganger på Meloneras, en gang på Maspalomas og en gang på Anfi Tauro. På Anfi Tauro er golfbil inkludert, og selvfølgelig transport t/r til begge banene inkludert.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon21.1℃

Meloneras Golf

Meloneras Golf Club er formodentlig den dyreste golfbanen som er bygd på Gran Canaria, og det kommer verken av at klubbhuset er enormt (det er ganske lite og uanselig) eller av at man har måttet sprenge bort store fjell. Det er på grunn av marken – beliggenheten.

Golfbanen går langs havet der man på Gran Canaria ellers bare bygger hotell og luksusvillaer. Banen er herlig komponert, og vokser på deg jo mer man spiller. Åpningen er litt forsiktig, og man lærer seg etter hvert å kjenne karakteren og hastigheten på greenene. Det føles herlig å kunne bruke alle klubbene i bagen, og på de første 9 hullene kan man spre ballene ganske friskt uten å straffes altfor hardt. Selv om de første 9 hullene er veldig gode, så har man sett hva som venter fra klubbhuset – og det er de 9 siste hullene som ofte blir avgjørende for poengsummen. De siste ni hullenes signaturhull er hull 12 som er et tøft par 3-hull. Her får man den magiske følelsen av at nesten slå rett ut mot havet. Ikke alle de 9 siste hullene går ved havet, men havet er så dominerende at man allikevel får følelsen av det.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Park-/Seasidebane
Banefakta Par 71, 5902 5394 4926 4400
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress og matte.
Banearkitekt Ron Kirby
Transport Transport til og fra golfbanen går på faste tider i henhold til kjøreplan som blir informert om på plass. Ønsker man å kjøre andre tider for å utnytte heldagsgreenfee skjer denne transporten på egen bekostning.

Maspalomas Golf

Maspalomas Golf var stedet der golfscenene i Lasse Åbergs Sällskapsresan i sin tid ble spilt inn. De fleste slipper nok samme frustrasjon som hovedrolleinnhaveren i filmen, banen er nemlig flat og anses være lettspilt av de fleste, takket være sine brede fairways. Banen åpnet i 1968 og er tegnet av den velrennomerte skotske golfbanearkitekten Mackenzie Ross, som blant annet har designet storheter som Turnberry.

Maspalomas er for det meste en klassisk spansk parkbane i god stand med sine palmer og varme vinder. Dog finner man en hel del skotske innslag siden hull 3 til hull 6 går i langs sanddynene i Maspalomas’ naturreservat. Her er det relativt lett å holde ballen i spill og banen er bare svakt kupert så det trengs ikke golfbil for å orke 18 hull. Treffer man ikke fairwayen og slår over palmeklyngene, som kanter hullene her, så reddes man ofte av at man kan ligge brukbart til på en nærliggende fairway.

Det er egentlig bare to vannhinder som er i spill. Hull 16 er et fint par 3-hull der det er mye vann mellom tee og green. Banen er hele 5953 meter lang fra gul tee, men man skal huske på at den er en par 73 bane og kun har tre par 3-hull. Dette er den golfbanen som er mest populær blant alle de som har feriehus på Gran Canaria. Foruten at det er en meget hyggelig golfbane så bidrar nok restauranten til banens popularitet. Maten er utmerket og fra restaurantens uteservering har man en fin utsikt både over de som skal slå ut på første hull og de som setter sine avsluttende putter på hull 18.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Flat parkbane
Banefakta Par 73, 6389 5953 5265
Fasiliteter Drivingrange, puttinggreen, chipping, traller/buggies, kølleleie, shop, restaurant.
Banedesign Mackenzie Ross (1968)
Informasjon Spill på Maspalomas Golf er inkludert når du bestiller vår greenfeepakke “Play Around”.

Anfi Tauro Golf

Har du aldri spilt en såkalt ørkenbane før, vil Anfi Tauro være en både spennende og morsom golfopplevelse. Anfi Tauro Golf ligger på Gran Canarias solfylte sørvestkyst, vest for velkjente Playa del Inglés. Her møtes du av vakkert utformede fairways som er omkranset av vill natur bestående av lavasand og kaktus. Det er arkitektene Robert von Hagge, Smelek & Baril som står for utformingen og det merkes at banen er tegnet med godt spisset blyanter.

Det føles som om Anfi Tauro er en helt ny golfbane siden den er så spektakulær. Det moderne designet kan lure spilleren litt, da banen åpnet dørene tilbake i 2006. Golfbanen ligger slett ikke langt fra havet og du har til og med det blå Atlanterhavet i bakgrunn på noen av hullene. Følelsen er imidlertid at du spiller i en vakker dal i fjellet. Nesten hver tee byr på spennende utsikt mens hullene snirkler seg mellom bratte fjellvegger og klipper. Det åttende hullet, for eksempel, er et kort par 4-hull med en green bokstavelig talt hugget ut av fjellet som et amfiteater. Hullet skal ha vært det dyreste å bygge noensinne i Spania. Det mest fotograferte hullet er nok hull 6, som er et fint par 3-hull hvor man kan se havet i bakgrunn. En annen favoritt er hull 13 som er ganske kort med en green som nesten henger på kanten av stupet og det er både vakkert og utfordrende. Dette er bare tre av atten eksempler på spektakulære hull på denne unike golfbanen for å si det mildt.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Kupert ørkenbane (golfbil anbefales)
Banefakta Par 72,  6275 5843 5459 4640
Fasiliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang.
Banedesign von Hagge, Smelek & Baril (2006)
Informasjon Spill på Anfi Tauro Golf er inkludert når du bestiller vår greenfeepakke “Play Around”.

Lopesan Villa del Conde

Villa del Conde er hotellkjeden Lopesans kronjuvel og er klassifisert som et av de absolutt beste hotellene i Costa Meloneras og på hele Gran Canaria. Arkitekturen minner om en liten kanarisk by og det er ikke så rart da hotellet til stor del er en kopi av byen Agüimes. Den karakteristiske katedralen med sitt tårn utgjør resepsjonen. Rommene finnes i ulike bygninger som varierer i størrelse, farge og arktitektur. Hotellrommene er innredet i klassisk spansk stil med flisbelagte gulv og behagelige fargekombinasjoner. De fleste restaurantene er plassert i tilknytning til det store torget som ligger sentralt på anlegget. Alle hotells restauranter rundt torget skaper en intim og koselig følelse. På en 5-stjerners toppresort som denne er maten naturligvis både variert og av høyeste kvalitet. I den frodige hagen er det ikke mindre enn fem svømmebassenger hvor hovedbassenget har en kunstig sandstrand. For de som fortsatt liker å ta en dukkert i havet så ligger hotellet rett ved strandpromenaden.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhet I Costa Meloneras, nære havet.
Rom 561 stk. Alle rom med AC, safe, minibar, hårføner m.m.
Fasiliteter Flere restauranter og barer, stort bassengområde, m.m.
Wifi Trådløs internettilkobling uten ekstra kostnad.

Velg riktig greenfeepakke

Vi har to greenfeepakker å velge mellom på Baobab og Villa del Conde. Vi vet at det er ulike kategorier av golfere og ved å tilby to forskjellige greenfeepakker kan vi øke fleksibiliteten. Velg den greenfeepakken som passer best for nettopp din golfferie.

Standardpakken – 5 heldags greenfee på Meloneras

Meloneras Golf er den golfbanen som ligger nærmest hotellene og blir din hjemmebane på Gran Canaria. Dette er en variert golfbane som man ikke blir lei i første omgang og er definitivt nok for å spille hele uken. Det er mange som liker å spille en golfbane gjentatte ganger for å lære seg den å kjenne litt bedre. Mange baner blir både bedre og mer interessante når man har lært seg hvor i fairwayen man skal ligge og hvordan greenen er, samt hvilke hinder man absolutt skal unngå. Så er det også greit å dra til en og samme bane hele uken, og om man mot formodning vil ha litt forandring kan man alltids spille en utfluktsbane den dagen det er spillefri.

Play Around – 3 x Meloneras, 1 x Maspalomas, 1 x Anfi Tauro

Som navnet Play Around indikerer så er dette en greenfeepakke for deg som liker å spille ulike golfbaner i golfferien. Det er både gøy og byr på varierte golfopplevelser å spille tre så totalt ulike typer av golfbaner på en og samme uke. Basen er Meloneras Golf der man spiller to ganger og er også den golfbanen som ligger nærmest hotellene. Maspalomas Golf er en klassisk spansk parkbane og har over 50 år på baken. Anfi Tauro er det man pleier kategorisere som en ørkenbane og er virkelig en unik opplevelse der den ligger vakkert til i den karrige naturen. På Anfi Tauro er del i golfbil inkludert. En fantastisk golfpakke for den som liker å spille flere golfbaner.

Transporter

Baobab/Villa del Conde til Meloneras Golf og Maspalomas

Baobab og Villa del Conde ligger inne i Costa Meloneras og det er ca. 3-4 km eller 5-10 minutter med hotellets shuttlebuss til de to golfbanene. Bussen kjører mellom hotellene, videre til Meloneras Golf og så til Maspalomas. Transporten er gratis, forutsatt at det er plass og kjører etter en fast tidtabell, generelt kan man si at bussen går en gang i timen. Om bussen er full eller man har spilt så lenge at bussen har sluttet å gå for dagen så får man selv bestille en taxi.

Baobab/Villa del Conde til Anfi Tauro

Baobab og Villa del Conde ligger inne i Costa Meloneras og det er ca. 17 km eller 20 minutter med hotellets shuttlebuss til Anfi Tauro. Bussen kjører mellom hotellene og så til Anfi Tauro. Transporten er gratis, forutsatt at det er plass og går hvert 75. minutt.

Meloneras Golf

Lopesan Villa del Conde

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.