Bestill din egen unike Flex-reise

- Opp till 1000 kr i rabatt!

En Flex-reise er en golfreise som du komponerer helt på egen hånd. Du reiser på egen hånd og bestemmer selv hvor du vil reise, hvor lenge du vil være borte, hvor du vil bo samt hvor og hvor mye golf du vil spille. Bestiller du en Flex-reise hos Golf Plaisir i løpet av april måned får du opp til 1000 kr i rabatt. Det eneste du trenger gjøre er å oppgi en kampanjekode helt i slutten av bestillingsprosedyren på nett.

Kampanjekoder

Produkt

 Kampanjekode

 Rabatt

FLY+HOTELL+GOLF   FLEX       1.000:-
FLY+GOLF   FLY+GOLF         500:-
HOTELL+GOLF   HOTELL+GOLF         500:-

 

Sök reise her

 

Bestillingen av Flex-reisen må gjøres mellom 1- og 30. april, men avreisen kan være når som helst i løpet av 2022. Rabatten gjelder kun Flex-reiser som bestilles online. Kampanjekode samt rabatten er unik og avhengig av hvilket produkt du kjøper. Du får 500 kr i rabatt på bestillinger av produktene Fly+Golf samt Hotell+Golf og hele 1000 kr om du bestiller produktet Fly+Hotell+Golf.

 

Våre beste reisetips

Malaga – 50 golfbaner langs Costa del Sol og Costa de la Luz

Her er det mye å velge blant men et klassisk valg er å bo på Los Monteros Spa and Golf Resort, eller et hotell inne i Marbella. Like ved hotellet ligger det tre bra golfbaner – Rio Real, Santa Clara og Marbella Golf. Vil man legge til en av Costa del Sols beste golfbaner så er Las Brisas, som ligger i nærheten, et ypperlig valg.

Les mer

 

Alicante – 35 golfbaner å velge blant i Costa Blanca og Murcia

Sør for Torrevieja finner man en interessant samling av golfbaner. Hotel Golf Campoamor ligger på banen ved samme navn. Både golfbanen Villamartin og Las Ramblas ligger i samme område. Her finner dere også Las Colinas som er en av Spanias absolutt beste og minst kjente golfbaner.

Les mer

 

Mallorca – 12 av de beste golfbanene på øya kan velges

Sheraton Arabella Golf Hotel er et utmerket helgealternativ med tre golfbaner, og det tar bare noen minutter inn til restaurantene og barene i Palma. Ikonet Arabella Golf består av tre baner. Av de tre golfbanene ligger Son Vida i tilslutning til hotellet og det er en kort kjøretur til Son Muntaner og Son Quint.

Les mer

 

Lisboa – 7 golfbaner rundt storbymetropolen Lisboa

Området rett nord for Lisboa kalles for sølvkysten og har ett av verdens beste golfresort. De to toppbanene Praia D’El Rey og West Cliffs er blant det beste man finner i Portugal. Her kan man velge mellom et 5- stjerners Marriott hotellopphold eller enklere hotell/leiligheter i samme område.

Les mer

 

Praha – i Tsjekkia kan du velge mellom 72 ulike golfbaner

Vi synes at Praha er en herlig by og man skal definitivt velge å bo inne i Praha, og så dra ut til de ulike golfbanene. Noen av de mer velrenommerte golfbanene er følgende – Albatross Golf, Panorama Golf, Prague City og Black Bridge Golf men det finns mange flere å velge blant.

Les mer

 

 

Seks spørsmål til Robert Norberg, ansvarlig for Flex-reiser hos Golf Plaisir

Hva er en Flex-reise?

En Flex-reise er en golfreise som du har satt sammen helt på egen hånd online. Du reiser på egen hånd og bestemmer selv hvor du vil dra, hvor lenge du vil være borte, hvor du vil bo samt hvor og hvor mye golf du ønsker å spille.

Hvordan bestiller man en flex-reise?

Det er ikke verre enn slik det er å bestille fly eller hotell på nettet. Det vi har gjort er å legge til muligheten for å bestille starttider for golfen på et hundretalls golfbaner rundt omkring i Europa. Du kan i dag velge mellom å bestille fly+hotell+golf eller bare fly+golf eller hotell+golf.

Hvorfor skal man bestille en Flexreise?

Enkelt, trygt, valgfritt og fleksibelt. Man slipper å bestille de viktigste delene av reisen separat. Du reiser trygt siden du også er beskyttet av pakkereiseloven da det anses være en pakkereise – til forskjell fra om man setter sammen sin egen reise fra ulike tilbydere.

For hvem passer en Flex-reise?

En Flex-reise passer alle som per i dag setter sammen sin egen golfreise. Det kan være en vennegjeng som skal reise en helg til Spania eller en storby, og vil optimere golfspillingen på plass. Et selskap der ikke alle spiller golf men noen ønsker å skvise inn litt golf på turen. Eller de som vil dra til varmere breddegrader men ikke spille golf hver dag. Mulighetene er uendelige.

Er det billigere eller dyrere enn å bestille på andre måter?

Når det gjelder golfen skal vi alltid kunne tilby samme priser som golfklubben generelt tilbyr for bestillinger online. Hotell og flypriser kommer fra samme leverandører som mange andre online bestillingssider, hvilket gjør at våre priser alltid vil være konkurransedyktige.

Hva er forskjellen på Flexreiser og Golf Plaisirs ordinære utvalg?

Vi ser dette som en komplettering av vårt tilbud og at vi utvider vårt tilbud til gamle og nye kunder ytterligere. Våre meget populære tradisjonelle ukereiser med golfvert er vårt viktigste produkt. Det er en viktig forskjell mellom våre ukereiser og våre Flex-reiser og det er at på Flex-reisene reiser man på egen hånd.

Våre ukereiser inneholder oftest mer enn hva en Flex-reise gjør, slik som for eksempel transfer, service fra golfvert på plass, middager og turneringer etc.